Lifestyle

Χριστίνα Κολέτσα: Μας γυρίζει την πλάτη γυμνή και υγρή

Χριστίνα Κολέτσα: Μας γυρίζει την πλάτη γυμνή και υγρή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα από τους άνδρες

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και είναι ξανά αποκαλυπτική.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Koletsa (@christina_koletsa)

Η Χριστίνα Κολέτσα, που πάντα ζαλίζει με τις αναλογίες της, ποζάρει στη θάλασσα τόπλες. Στις συγκεκριμένες πόζες μας γυρίζει την… πλάτη, και τα βλέμματα πέφτουν και στο εντυπωσιακό τατουάζ που έχει κάνει ψηλά στην πλάτη.

Αυτή τη φορά στις φωτογραφίες της έβαλε σχόλιο μόνο μια καρδιά. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά…

Έτσι, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το έπαθλο και τη χρυσή πρωτιά λέγεται ότι έχουν πάρει η σέξι τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα και η κολλητή της Maria Maroulis.

H Xριστίνα Κολέτσα «μηχανοδηγός» του «Asia Express»

Οι δύο καλλιτέχνιδες που επέλεξαν να συμμετάσχουν μαζί στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star φαίνεται να τα έχουν καταφέρει περίφημα. Μπορεί να μην έχουμε δει το ταξιδιωτικό project στις οθόνες μας, όμως γνωρίζουμε ήδη για εκείνους που έχουν αποχωρήσει και για εκείνους που σύμφωνα με τις φήμες τα πηγαίνουν καλά στις δύσκολες δοκιμασίες.

Η Κολέτσα τούς έχει βάλει κάτω με το πείσμα της και οι Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του Κρίστη Καθάργια, Κωνσταντίνος Βασάλος με τον φίλο του Φίλιππο Ιωάννου, Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά – κόρη), Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες), Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς – γιος) θα φάνε τη σκόνη της!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments