Trash

Kaia Gerber: Ο καυτός χορός στο πάρτι της με το αγόρι της Austin Butler

Kaia Gerber: Ο καυτός χορός στο πάρτι της με το αγόρι της Austin Butler

Πηγή Φωτογραφίας: Melk & Honning

Kaia Gerber: Η τούρτα γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι και τα παθαισμένα φιλιά

Στις 3 Σεπτεμβρίου, η Kaia Gerber γιόρτασε τα 21 της χρόνια και οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι με τους αγαπημένους της στο Los Angeles. Στα γενέθλια του mini-me της Cindy Crawford παρευρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι stars όπως η Billie Eilish, η Paris Jackson και η Madison Beer.

View this post on Instagram

A post shared by kaiagerber ➕ charlottelawrence (@kaiagerberlawrence)

Το πάρτι γενεθλίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/9) σε ένα πολυτελές εστιατόριο της πόλης, ενώ το νεαρό μοντέλο έδειχνε – όπως πάντα – πανέμορφο, φορώντας ένα μαύρο crop top με τον έναν ώμο έξω και ένα ψηλόμεσο παντελόνι.Η fashionista, η οποία εμπνέεται πολύ συχνά από τις εμφανίσεις που έκανε η μαμά της στη δεκαετία των 90s, συμπλήρωσε το outfit της με ένα ασημί κολιέ.

Η εμφάνιση της 20χρονης Billie Eilish στο πάρτι γενεθλίων της Kaia δεν πέρασε απαρατήρητη, με την τραγουδίστρια να επιλέγει για την περίσταση μια μαύρη μίνι φούστα, ένα λευκό πουκάμισο και μαύρες μπότες.

Δες αναλυτικά το βίντεο τη στιγμή που κατέφθασε στο εστιατόριο, με όλους τους παπαράτσι να την φωτογραφίζουν

Ο καυτός χορός της Kaia Gerber με τον Austin Butler

Από το πάρτι γενεθλίων του μοντέλου δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το αγόρι της, Austin Butler, με τον οποία οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για τη σχέση τους, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι συχνές και στο πάρτι για τα 21α γενέθλια της Kaia, οι δυο τους έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν χόρεψαν αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι ανάμεσα στους καλεσμένους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments