Καιρός

Καιρός αύριο Παρασκευή 9/9: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζεστό καιρό

Καιρός αύριο Παρασκευή 9/9: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζεστό καιρό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Καιρός αύριο Παρασκευή 9/9: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι από το απόγευμα οι νεφώσεις στα δυτικά. Μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθεί μεταφορά σκόνης, κυρίως στην Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 32, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 34-35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 33-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 30-31 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.