Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: «Αποχώρησα από την εκπομπή μόλις είδα την Ελένη Καστάνη»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Αποχώρησα από την εκπομπή μόλις είδα την Ελένη Καστάνη»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Μπέσσυ Αργυράκη: «Με ήθελαν γι’ αυτή τη στήλη, την κοινωνική. Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έφυγε μόνη της από το δοκιμαστικό που έκανε για το “Breakfast@star”.

«Πήγα κι έκανα και δοκιμαστικό και είδα εκεί την Καστάνη. Και λέω “παιδιά να σας πω κάτι με όλο το θάρρος; Η κυρία Καστάνη είναι πιο άξια γι’ αυτό που χρειάζεστε”», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη στον αέρα του Open.

View this post on Instagram

A post shared by Bessy Argyraki A (@argyrakibessy_official)

Η Μπέσσυ Αργυράκη πρόσθεσε επίσης: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελένη Καστάνη και τους είπα ότι “εγώ αποχωρώ γιατί νιώθω ότι η κυρία Καστάνη είναι πιο ιδανική γι’ αυτό”. Με ήθελαν γι’ αυτή τη στήλη, την κοινωνική. Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά».

«Ήταν ένα μαγικό αποτέλεσμα, να βλέπω να χάνονται μέσα σε 5 μήνες 16 κιλά, δεν το πίστευα», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, ενώ πρόσθεσε ότι «Τα κιλά πρέπει να χαθούν για την υγεία μας, δεν είχα θέματα με τον κόσμο γύρω μου, αλλά βασανιζόμουν χρόνια για να φύγουν, γιατί έχω ενέργεια μέσα μου, είμαι υπερκινητική».

«Ο σύζυγός μου με θαυμάζει, με παροτρύνει. Στην αρχή ήταν διστακτικός για το Dancing γιατί φοβόταν το πώς θα τα πάω», σημείωσε η ίδια για τη σχέση της με το σύζυγό της.

«Έχω ξεχάσει την ηλικία, νιώθω πιο ανάλαφρη και αυτό το χαίρεται ο σύζυγός μου και με στηρίζει», πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη, ενώ περιέγραψε ότι «Ο άνδρας μου όταν μπήκα στο Dancing φοβήθηκε ότι θα αχρηστεύσω τον Γιούρι γιατί θα με σήκωνε».

«Τα πρώτα χρόνια τον ζήλευα πολύ τον άνδρα μου, είναι γυναικολόγος, είναι συνέχεια με γυναίκες. Με τα χρόνια, όμως, ο ίδιος δε μου έδωσε καμία αφορμή», παραδέχτηκε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments