Διεθνή

Ρωσία: Στέλνει ενισχύσεις στο Χάρκοβο μετά την ουκρανική επιτυχία

Ρωσία: Στέλνει ενισχύσεις στο Χάρκοβο μετά την ουκρανική επιτυχία

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay

Ρωσία: Ο ρωσικός στρατός έστειλε ενισχύσεις στην ουκρανική περιοχή Χάρκοβο την Παρασκευή, ως απάντηση σε μια σημαντική νίκη της Ουκρανίας, η οποία φέρεται να ανέκτησε τριάντα περιοχές

Ο ρωσικός στρατός έστειλε ενισχύσεις στην ουκρανική περιοχή Χάρκοβο την Παρασκευή, ως απάντηση σε μια σημαντική νίκη της Ουκρανίας, η οποία φέρεται να ανέκτησε τριάντα περιοχές.

«Ανακαταλαμβάνουμε σταδιακά τον έλεγχο νέων τοποθεσιών. Επαναφέρουμε την ουκρανική σημαία και την προστασία στους πολίτες μας παντού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι.

Παρά τα εδαφικά κέρδη των ουκρανικών δυνάμεων, ο κυβερνήτης της περιοχής του Χάρκοβο, Όλεγκ Σινεγκούμποφ προέτρεψε τους κατοίκους που είχαν φύγει να μην επιστρέψουν, λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου στα χωριά που ανακαταλήφθηκαν από τους Ρώσους.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, από την πλευρά τους, ανέφεραν για την ανάπτυξη ενισχύσεων προς αυτή την κατεύθυνση, μεταδίδοντας βίντεο που δείχνουν τεθωρακισμένα οχήματα, οβίδες και φορτηγά να κινούνται σε μεγάλους αριθμούς σε μη γεωγραφικούς δρόμους. Η Μόσχα δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με αυτή την ανάπτυξη, αρκούμενη να απαριθμήσει, όπως κάνει κάθε μέρα, τις βαριές απώλειες που θα είχε προκαλέσει ο ρωσικός στρατός στους Ουκρανούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments