Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι είπε στην κατάθεσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι είπε στην κατάθεσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα-Νίνου θα ζητήσει η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη

“Χείμαρρος” στην κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος συνδεόταν με πολυετή και στενή φιλία με τον κατηγορούμενο, χωρίς να λείπουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και οι στιγμές έντασης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη σχέση που είχε τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με την πρώτη καταγγέλλουσα, η μητέρα της οποίας ήταν στενή του φίλη.

Ο μάρτυρας μάλιστα πολλές φορές στη διάρκεια της εξέτασης του είπε ότι πολλές κοπέλες είχαν εκδιωχθεί ή είχαν φύγει από παραστάσεις και σίριαλ στην τηλεόραση γιατί αρνήθηκαν να συνευρεθούν ερωτικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πρόεδρος: Το 2010 η Ελπίδα Νίνου σας ανέφερε ότι έστελνε μηνύματα στον σύζυγο της η καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Όλα αυτά τα χρόνια είχα καταλάβει ότι παρακολουθούσε ο ένας τα κινητά του αλλού. Και της είπα είναι δυνατόν; αφού ξέρεις ότι κολλάει σε κορίτσια. Και γιατί δεν πήρε τη μάνα της κατευθείαν ο Πέτρος αν ενοχλείται; Αν ο Πέτρος δεν ήταν εντάξει – για αυτό έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ – θα έπρεπε να πάρει τη μητέρα της να της πει ότι η κόρη σου μου ασκεί σεξουαλική πίεση. Το αντίθετο έγινε, δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να θυμάμαι επακριβώς τι ειπώθηκε. Η μικρή φαντάζομαι δεν το είπε γιατί φοβόταν».

Πρόεδρος: Ήσασταν κοντά στον κατηγορούμενο και οικογένεια του αλλά είστε και μέσα στο χώρο του θεάτρου. Ακούσατε ποτέ κάτι ανησυχητικό ώστε να του πείτε «ακούγεται αυτό για εσένα Πέτρο». Κάτι να σας ανησυχήσει να σας προβληματίσει;

Μάρτυρας: Πολύ συχνά, σε κάθε παράσταση, είχε σχέση με κάποια από τα κορίτσια και η Ελπίδα ήξερε ή προσπαθούσε να μάθει ποια ήταν. Δεν χρειαζόταν να μου το πει κάποιος. Το είχε ως φυσιολογικό πράγμα στη ζωή του ότι ο ίδιος είχε σχέσεις με παρά πολλές γυναίκες.

Οι αναφορές του στη σύζυγο του κατηγορούμενου προκάλεσαν την αντίδραση του πληρεξουσίου δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος και γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου.

Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα θα συνεχιστεί κι αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments