Focus

Η Rachel Stuhlmann είναι η νέα καταπληκτική δασκάλα του τένις

Η Rachel Stuhlmann είναι η νέα καταπληκτική δασκάλα του τένις

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Rachel Stuhlmann

Το εντυπωσιακό μοντέλο λατρεύει τον Nadal, είναι κολλητή του Opelka και γυρίζει τον κόσμο με τη ρακέτα του δίνοντας συμβουλές.

Η Rachel Stuhlmann έγινε μοντέλο από πολύ μικρή, όμως έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να καταφέρει με έναν εντελώς δικό της εναλλακτικό τρόπο να ξεχωρίσει. H Αμερικανίδα ήταν πάντα φίλη των σπορ, όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι εξειδικεύτηκε στο τένις και έγινε λίγο – πολύ αυτό που περιγράφει στο προφίλ της στο Instagram. Η Νο 1 influencer του τένις στον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann)

Με καταγωγή από το Σεντ Λούις, η δίμετρη μελαχρινή έπαιζε τένις από πολύ μικρή έχοντας μάλιστα και ορισμένες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Όταν επομένως προχώρησε με το μόντελινγκ ήταν σχετικά εύκολο για εκείνη να πάρει τη ρακέτα της και να ξεχυθεί στα courts.

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 160.000 followers και πλέον αρκετά τουρνουά την καλούν να παρευρεθεί στις εξέδρες. Η ίδια αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παίζοντας τένις στο κολέγιο έμαθε πράγματα όπως η διαχείριση χρόνου, η εργασιακή ηθική και ανθεκτικότητα.

“Ήμουν εξαιρετικά πειθαρχημένη με την προπόνηση και τις ρουτίνες γυμναστικής μου, και μόλις τελείωσα να παίζω στο κολέγιο, το μετέφερα αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα. Τώρα, αντί να προετοιμάζομαι και να προπονούμαι για μεγάλους αγώνες τένις, επικεντρώνομαι σε όλα όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική μου ζωή και στο πώς μπορώ να εμφανιστώ καλύτερα σε όλες τις διάφορες εργασίες που κάνω στο πλαίσιο του αθλήματος”.

Λατρεύει τον Nadal από όταν ήταν κορίτσι και από τη νέα γενιά έχει ξεχωρίσει τον Andrey Rublev, αν και κολλητός της είναι ο πανύψηλος Αμερικανός Reilly Opelka: “Μου αρέσει που έχει το δικό του στυλ και τα χόμπι του εκτός του τένις, όπως η τέχνη και η μόδα. Είναι επίσης ο πιο γλυκός τύπος”!

Τι λάτρεψε στο φετινό US Open

“Αυτό το US Open ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά τουρνουά της ζωής μου. Κάθε βράδυ γινόταν κάποιο τρελό και διασκεδαστικό γεγονός ή πάρτι. Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή μου σε όλο το ταξίδι ήταν όταν καθόμουν στη σουίτα και παρακολουθούσα τον αγώνα της Serena Williams στον πρώτο γύρο. Η ενέργεια και η αίσθηση του κοινού της Νέας Υόρκης και το να βλέπω την αγαπημένη μου τενίστρια να παίζει σε έναν από τους τελευταίους της αγώνες είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.”, δήλωσε πρόσφατα.

Και μια συμβουλή για όποιον θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι του

“Διασκεδάστε! Το τένις μπορεί να γίνει απογοητευτικό μερικές φορές αν έχεις μια κακή μέρα. Αλλά αν επικεντρωθείς σε πράγματα όπως το να είσαι σε φόρμα ενώ παίζεις ή να θέτεις μικρούς, εφικτούς στόχους, μπορείς να γυρίσεις την προπόνηση/τον αγώνα!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments