Πολιτική

Οικονόμου: Να αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή του Χουσεΐν Ζεïμπέκ

Οικονόμου: Να αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή του Χουσεΐν Ζεïμπέκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την αποδοκιμασία του βουλευτή του Χουσεΐν Ζεïμπέκ σχετικά με τις δηλώσεις του περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την αποδοκιμασία του βουλευτή του Χουσεΐν Ζεïμπέκ σχετικά με τις δηλώσεις του περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι «ο να μιλά η Τουρκική πλευρά για δικαιώματα μειονοτήτων με τον τρόπο που έχει μεταχειριστεί τη Συνθήκη της Λωζάννης και τις αντίστοιχες μειονότητες στην Κωνσταντινούπολη, στην Ίμβρο, στην Τένεδο σε άλλες περιοχές νομίζω ότι συνιστά ευθεία πρόκληση στην κοινή λογική. Μόνον έτσι μπορεί να εκληφθεί».

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου μίλησε, επίσης, για «τεράστιο ατόπημα», που υποχρεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο κ. Γ. Οικονόμου επεσήμανε ότι «δεν έχει την ανάγκη καμίας ξένης υπηρεσίας, κανενός ξένου υπουργείου οποιοσδήποτε πολίτης ζει στη χώρα για προστασία φυσική ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν οι ελληνικές αρχές, υπάρχουν οι κανόνες».

Συμπλήρωσε τις δηλώσεις του περί τεράστιου ατοπήματος, λέγοντας πως «είναι, νομίζω, οφθαλμοφανές το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε. Αυτοπροσδιόρισε τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και τον εαυτό του. Μιλάμε για τεράστιο ατόπημα που δημιουργεί μία σειρά από θέματα. Νομίζω ότι επιβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση αποδοκιμάζοντας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments