Αθλητισμός

Σαμασέκου: «Μεγάλο προνόμιο να παίζω στον Ολυμπιακό»

Σαμασέκου: «Μεγάλο προνόμιο να παίζω στον Ολυμπιακό»

Πηγή Φωτογραφίας: Olympiakos.org

Σαμασέκου: Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου τόνισε ότι είναι μαχητής και πως βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει την ομάδα

Προνόμιο χαρακτήρισε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου το ότι ανήκει στον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του πειραϊκού συλλόγου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» στο Olympiacos TV και τόνισε ότι είναι μαχητής και πως βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει την ομάδα. Υπογράμμισε ακόμη ότι όλοι ξέρουν το όνομα του Ολυμπιακού και πως πρόκειται για μεγάλη ομάδα.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα είναι προνόμιο το να παίζω για έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, όσο ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου, μπροστά στους φιλάθλους» ανέφερε αρχικά ο μέσος από το Μάλι και συνέχισε: «Όλοι ξέρουν πως είμαι μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ. Αλλά είμαι και πλέι μέικερ. Θα εξαρτηθεί από το τι θα ζητήσει ο προπονητής από εμένα. Αλλά είμαι έτοιμος».

Στη συνέχεια ο 26χρονος άσος τόνισε: «Τα πράγματα κύλησαν πολύ γρήγορα για εμένα. Δεν είχα αρκετό χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου ποδοσφαιριστές, που έχουν παίξει στην Ελλάδα. Αλλά ήξερα ήδη την ομάδα, ήξερα το όνομα. Όλοι γνωρίζουν το όνομα. Και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Είναι πάντα όμορφο το να παίζεις με κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και γιατί ξέρω ότι πάντα έχει καλούς παίκτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments