Lifestyle

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus

Τα ντοκουμέντα της τρίτης διαθήκης αφορούν σε συναντήσεις πολιτικών προσώπων, κατά τις οποίες παραλαμβάνονται χρηματικά ποσά

Αποκαλύψεις, μετά θάνατον, «προαναγγέλλει» ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω της τρίτης κατά σειρά διαθήκης του, αποσπάσματα από την οποία δημοσιεύονται στη Real News. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, φρόντισε να κατονομάσει «πρόσωπα και πράγματα», αφήνοντας πίσω του – σε έμπιστα χέρια – αποκαλυπτικές επιστολές αλλά και ηχητικά κι οπτικά ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Δήμητρα Πανανού στην εφημερίδα, η δημοσιοποίηση της τρίτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου που εμπεριέχει στοιχεία «φωτιά», αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα, που αμφισβητηθούν τα όσα αποκαλυπτικά εμπεριέχονται σε αυτή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, έχει λάβει εντολή από τον πολιτικό να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω ηχητικό και οπτικό υλικό.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, τα ντοκουμέντα της τρίτης διαθήκης αφορούν σε συναντήσεις πολιτικών προσώπων, κατά τις οποίες παραλαμβάνονται χρηματικά ποσά, σε ηχητικά μηνύματα του ίδιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, στα οποία καταγράφει επίμαχα γεγονότα, καθώς και σε στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών και ιδιωτών.

Στο ίδιο υλικό που συνοδεύει την περίπου 15 σελίδων ιδιόχειρη διαθήκη περιέχονται φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών πολιτικών προσώπων, οι οποίες είναι γεμάτες χρηματικά ποσά και τιμαλφή, ενώ προσδιορίζεται η εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές τριών ακόμη προσώπων στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η Real News δημοσιεύει μία από τις σελίδες της τρίτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Για όσα αναφέρω παραπάνω υπάρχουν σφραγισμένες επιστολές και αντιστοιχεί ηχητικό και οπτικό υλικό σε πληρεξούσιο δικηγόρο που αφορούν στη δραστηριότητα κύκλων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής με εντολή να τις δημοσιοποιήσει όταν δημοσιευτεί και η τελευταία αυτή διαθήκη μου και να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί μου.

Αν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτά που γράφω, εξουσιοδοτώ το δικηγορικό γραφείο να δημοσιοποιήσει και τα ηχητικά και άλλα κυρίως οπτικά ντοκουμέντα» αναγράφεται στην εν λόγω σελίδα και είναι φανερό πως ο γραφικός του χαρακτήρας μαρτυρά την ήδη τότε ταλαιπωρημένη υγεία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments