Ζώδια

Ζώδια σήμερα Κυριακή 18/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα Κυριακή 18/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα Κυριακή 18/9: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι δεσμεύσεις είναι κοντά και αυτό σας έχει ήδη χαροποιήσει. Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με εντάσεις στη σχέση σας, αλλά τώρα όλα τείνουν να γίνουν όπως τα επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Διαισθάνεστε ότι υπάρχουν καταστάσεις που σας κάνουν και θέλετε να πάτε πιο κάτω την όλη ζωή σας. Πιθανόν και να πρέπει πια να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εχετε σίγουρα καταλάβει ότι το άτομο που θέλετε έχει κάποια ακόμη προβλήματα με την προσωπική του ζωή. Μην κάνετε κάτι άμεσα, απλά δώστε χρόνο προσαρμογής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπορείτε να μην έχετε ακόμη βρει τις σωστές λύσεις για να είστε μόνιμα και επίσημα με το σύντροφό σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει να βαραίνει περισσότερο τον ίδιο.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα φλερτ πάνε και έρχονται μέσα στην εργασία σας, έντονα. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν ήδη να έχει δημιουργήσει κουτσομπολιά μέσα σε αυτόν το χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί και τόσο πολύ το τι συμβαίνει στους άλλους και στις αισθηματικές τους σχέσεις. Εσείς έχετε άλλη πορεία και άλλα αιτούμενα από τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η φρέσκια γνωριμία που έχετε κάνει, σας έχει δελεάσει τα μέγιστα το ερωτικό ενδιαφέρον! Αυτό συμβαίνει και από την άλλη πλευρά, που προσεχώς θα σας κάνει προτάσεις εξόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η οικονομική άνεση και οι ευκολίες που έρχονται θα σας δώσουν και μια καλύτερη διάθεση για να συζητήσετε τις όποιες εκκρεμότητες μέσα στην οικογένειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε ακόμη να ξεπεράσετε το παρελθόν σας. Ακόμη αγαπάτε τον πρώην σας και μάλλον αυτές τις ημέρες θα δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για να μιλήσετε και να βρεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Σίγουρα αυτό το αστρολογικό φαινόμενο σας επηρεάζει και σας κάνει να δείτε τα πάντα πιο συναισθηματικά. Πιθανό και μερικοί από εσάς να αρχίσουν έμμεσες επικοινωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην ασχολείστε με άτομα που δεν σας κάνουν χαρούμενους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν άλλες καταστάσεις, που πρέπει να δείτε με περισσή ωριμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι πληροφορίες και τα γεγονότα που θα στρωθούν μπροστά σας συσχετίζονται με το πρόσωπο που έχετε βάλει μήνες τώρα στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αξιολογήστε τις σωστά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments