Ελλάδα

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με πάνω από 1000 δενδρύλλια – Κατασχέθηκαν 27,5 κιλά κάνναβης

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με πάνω από 1000 δενδρύλλια – Κατασχέθηκαν 27,5 κιλά κάνναβης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η επιχείρηση στήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου

Περισσότερα από χίλια δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Η επιχείρηση στήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατη δασική περιοχή, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου φυτεία σε δύο επίπεδα με συνολικά 1.152 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δυόμιση μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επίσης, κοντά στη φυτεία εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος που χρησιμοποιούνταν ως αποξηραντήριο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27,5 κιλά κάνναβης. Στο χώρο των φυτειών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments