Focus

Tommy Lee Jones: «Είμαι καλός προπονητής στο πόλο με άλογα. Αλλά υπομονή – όχι»

Tommy Lee Jones: «Είμαι καλός προπονητής στο πόλο με άλογα. Αλλά υπομονή – όχι»

Πηγή Φωτογραφίας: iShow.gr

Tommy Lee Jones: «Δεν πρέπει ποτέ να ζητάς από ένα άλογο ή έναν ηθοποιό να κάνει κάτι που δε μπορεί να κάνει. Η σοφία θα σου διδάξει να μάθεις τι μπορούν να κάνουν και στη συνέχεια να τους διευκολύνει»

Αν και έχει υποδυθεί μερικές τρομερά ενδιαφέρουσες προσωπικότητες με οσκαρικές ερμηνείες (The Fugitive, 1993) το μυαλό μας ενδεχομένως να παραμείνει πάντα κολλημένο στη σειρά ταινιών Men in Black. O Tommy Lee Jones -ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1946- ανέκαθεν απέπνεε μία σιγουριά πως όποιος ρόλος κι αν του δοθεί θα μπορέσει να φέρει άρτια αποτελέσματα στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theeightiesrule (@theeightiesrule)

Ο τεξανός ηθοποιός στο μεταξύ, είχε καταθέσει τα δικά του μαθήματα ζωής στο αμερικανικό Esquire, τον Αύγουστο του 2012 και μπορείς να τα διαβάσεις αναλυτικά στις γραμμές ποιυ ακολουθούν.

Τα μαθήματα ζωής του Tommy Lee Jones

>Δε με ενοχλούν οι συνεντεύξεις. Ο κόσμος δεν είναι ένα πολύ άνετο μέρος αν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν εφιάλτη. Κι έτσι έχεις την τάση να αποφεύγειςνα δαιμονοποιήσεις τη διαδικασία, υποθέτω.

>Εάν δε βλάψεις κανέναν ή προσπαθήσεις να κλέψεις οτιδήποτε, θα είσαι μια χαρά στο Νότο. >Αυτός ο χαρακτήρας στη νέα ταινία, ο Arnold Soames, είναι λίγο γελοίος. Ακριβώς όπως εσύ όπως κι εγώ – εκτός αν ξέρεις πώς.

>Πώς υποδύεσαι κάποιον σε μία ταινία; Πώς το κάνεις αυτό; Είναι απίθανο – εκτός αν ξέρεις πώς. Πώς ανοίγεις κάποιον και βγάζεις τη σκωληκοειδή απόφυση και τον ξαναράβεις και τον βλέπεις να γίνεται καλά; Αυτό είναι αδύνατο – εκτός αν ξέρετε πώς. >Φοβάμαι τους ηθοποιούς που δεν είναι προετοιμασμένοι. Και φοβάμαι και τους σκηνοθέτες που φοβούνται.

>Νομίζω ότι η πυγμαχία είναι χυδαία. Δεν πιστεύω σ’ αυτήν. Νομίζω ότι ο Μοχάμεντ Άλι είναι μια ηρωική φιγούρα στον αμερικανικό αθλητισμό. Και ο Joe Louis. Και οι δύο σπουδαίοι άντρες. Αλλά δεν ενδιαφέρομαι για αυτό το άθλημα.

>Πήγα την κόρη μου στις ταυρομαχίες στην Ισπανία. Κάθισε στην τρίτη σειρά. Ήθελα να το δει αυτό. Νομίζω ότι είναι όμορφο. >Είμαι ένας συνεσταλμένος τύπος όταν υπάρχουν χρήματα.

>Οι άνθρωποι έρχονται και πορεύονται. Και είναι άντρες – είναι άνθρωποι. Και ζουν και αναπνέουν, και έχουν φόβους και ελαττώματα. Αυτή η χώρα δε δημιουργήθηκε από εκείνον τον τύπο στην κορυφή του βουνού με την πέτρινη πλάκα. Οι άνθρωποι την έφτιαξαν. >Μην προσφέρεις πολλά, υπερβολικά σύντομα, μην αποσύρεσαι υπερβολικά σύντομα.

>Δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι τόσο ώστε να χάνεις τη μπάλα.

>Πιστεύω στην πίστη. Η πίστη είναι κάτι που λειτουργεί – προκαλεί τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα, έχει αποτελέσματα. Είναι ένα άυλο, απροσδιόριστο, πολύ πραγματικό πράγμα. Και οδηγεί τους ανθρώπους, μερικές φορές στη θηριωδία. Και μερικές φορές στην επιβίωση.

>Διαβάζεις τον Δον Κιχώτη στα αγγλικά και είναι ένα πραγματικά ωραίο παλιό βιβλίο, αλλά δεν πρόκειται να κατανοήσεις το θαύμα του Θερβάντες μέχρι να μπορέσεις να το διαβάσεις στα ισπανικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments