Lifestyle

Jennifer Aniston: Τρελά ερωτευμένη με τον Τζον Χαμ

Jennifer Aniston: Τρελά ερωτευμένη με τον Τζον Χαμ

Πηγή Φωτογραφίας: RTVE.es

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζον έχει γοητευτεί πλήρως από την Τζένιφερ» είπε η πηγή στο Women’s Day.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζον Χαμ είναι ο νέος έρωτας στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, και αναμένετα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.Συγκεκριμένα, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι αναφορές πως οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν πολλά ραντεβού, στα κρυφά, το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «Marca», οι δυο τους προσπαθούν εδώ και καιρό να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

View this post on Instagram

A post shared by Журнал о знаменитых людях (@hello__ru)

Η γνωριμία των δύο ηθοποιών μετρά πολλά χρόνια ωστόσο η σταρ των «Friends» σχεδόν πάντοτε ήταν δεσμευμένη, κάτι που δεν ισχύει αυτό το διάστημα. Η 53χρονη Τζένιφερ Άνιστον και ο 51χρονος Τζον Χαμ, είναι παλιοί γνώριμοι και όχι μόνο έχουν και οι δύο επιτυχημένες καριέρες, αλλά και μια μακρά λίστα… αποτυχημένων σχέσεων.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζον έχει γοητευτεί πλήρως από την Τζένιφερ» είπε η πηγή στο Women’s Day.

Οι δυο τους φαίνεται πως ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «The Morning Show», μιας σειράς υποψήφιας για Emmy στο Apple TV+, στην οποία ο Χαμ εντάχθηκε για τρίτη σεζόν.

Λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο επεισόδιο της δευτέρης σεζόν και η Apple TV αποφάσισε ν’ ανανεώσει το «The Morning Show» για έναν τρίτο κύκλο επεισοδίων. Με πρωταγωνίστριες τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τη Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) η σειρά, αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments