Trash

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι μου αρέσει να γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου»

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι μου αρέσει να γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Λάκης Γαβαλάς: «Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. Αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών»

Ο Λάκης Γαβαλάς προχώρησε μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο. Ο σχεδιαστής μόδας έκανε προσωπικές εξομολογήσεις για την πεερίοδο που βρισκόταν φυλακιζόμενος.

View this post on Instagram

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

«Στη φυλακή διάβασα τα βιβλία μου, έκανα γυμναστική, κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφορικά με την τηλεοπτική του απουσία τη φετινή σεζόν τόνισε: «Δεν έβρισκα ούτε κομμωτή, ούτε μακιγιέρ, ούτε αμπιγιέζ. Οπότε λέω πως θα πάω έτσι σκέτος, γιατί είναι και χειμώνας. Έτσι δεν με πήραν».

Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες έχουν πλέον φύγει από τη ζωή: «Οι πιο καλοντυμένες είναι οι πεθαμένες, οι οποίες φορούσαν ένα απλό ρούχο και ήταν τέλειες».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην οικογένεια των Καρντάσιαν και σχολίασε το στυλ τους, σε ερώτηση που του έγινε για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. Αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments