Διεθνή

Ρωσία: Φάρσα στον γιο του Πεσκόφ – Τι απάντησε στην κλήτευση στράτευσης

Ρωσία: Φάρσα στον γιο του Πεσκόφ – Τι απάντησε στην κλήτευση στράτευσης

Πηγή Φωτογραφίας: CNN

Ο νεαρός κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί σε στρατολογικό γραφείο από τον αρμόδιο στρατιωτικό επίτροπό, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής

Θύμα φάρσας έπεσε ο γιος του Ντμίτρι Πεσκόφ Νικολάι, ενώ είναι σε εξέλιξη η στρατολόγηση ανδρών στο πλαίσιο της μερικής επιστράτευσης που κήρυξε νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος Πούτιν με πολλούς ωστόσο να εγκαταλείπουν άρον άρον τη χώρα.

Ο νεαρός κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί σε στρατολογικό γραφείο από τον αρμόδιο στρατιωτικό επίτροπό. Αυτό όμως που δεν γνώριζε είναι ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δημοφιλής πολιτική», Ντμίτρι Νιζόφτσεφ.

Ο Νιζόφτσεφ είπε στον Νικολάι Πεσκόφ ότι έχει ήδη λάβει την κλήτευση τόσο μέσω της πύλης Κρατικών Υπηρεσιών όσο και με επιστολή, και ρώτησε αν ο Νικολάι θα προσέλθει στο στρατολογικό γραφείο μέχρι τις 10 π.μ. αύριο.

«Στις 10 το πρωί, φυσικά, αύριο δεν θα έρθω. Εάν γνωρίζετε ότι είμαι ο κύριος Πεσκόφ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο σωστό, να βρίσκομαι εκεί. Θα λύσω το ζήτημα σε άλλο επίπεδο» απάντησε ο Νικολάι Πεσκόφ

Ο γιος του εκπρόσωπου Τύπου του Ρώσου προέδρου είπε ότι πρέπει «να καταλάβει τι συμβαίνει» και «ποια είναι τα δικαιώματα του».

«Δεν έχω πρόβλημα να υπερασπίσω την πατρίδα, αλλά πρέπει να καταλάβω τη σκοπιμότητα της δικής μου παρουσίας, σας μιλάω για ορισμένες πολιτικές ιδιαιτερότητες», κατέληξε ο Νικολάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments