Lifestyle

Cameron Diaz: Η μεγάλη επιστροφή στην υποκριτική 8 χρόνια μετά την απόφασή της να αποσυρθεί

Cameron Diaz: Η μεγάλη επιστροφή στην υποκριτική 8 χρόνια μετά την απόφασή της να αποσυρθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Cameron Diaz: Όσα δήλωσε στην εκπομπή του Jimmy Fallon για την αλλαγή στη ζωή της.

Όσο κι αν η Cameron Diaz είχε αποφασίσει πως δεν θα επέστρεφε στην υποκριτική ποτέ ξανά, ούσα ευχαριστημένη με τη ζωή της, τελικά άλλαξε γνώμη. Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στα κινηματογραφικά σετ, κάτι που είχε αφήσει πίσω της εδώ και 8 χρόνια.Ειδικότερα, καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, η ηθοποιός εξήγησε πως τα συναισθήματά της είναι αμφίθυμα, ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Diaz θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία “Back in Action” – ένας τίτλος ταιριαστός με την κατάσταση της ζωής της αυτή τη στιγμή – με τον Jamie Foxx, ο οποίος λέγεται πως ήταν εκείνος που την έπεισε να κάνει comeback.

View this post on Instagram

A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η επιστροφή της ήταν σαν μια κίνηση που γίνεται μηχανικά. “Το έκανα για τόσο καιρό, είναι σαν μία διαδικασία – επέστρεψα κατευθείαν σε αυτό. Όμως είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα”, εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή.

View this post on Instagram

A post shared by @adidas.rose8

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στους λόγους που την είχαν οδηγήσει στην οριστική αποχώρηση από το επάγγελμα που ήταν ως επί το πλείστον η έλλειψη χρόνου για να αφιερώσει σε άλλα πρότζεκτ στη ζωή της. Αρχικά, πλέον είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας, έχοντας δημιουργήσει ένα brand οργανικού κρασιού, ενώ το 8ετές διάλειμμα τής έδωσε την ευκαιρία να έχει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της, Benji Madden και τη μικρή τους κόρη, Raddix.

Μιλώντας στη Gwyneth Paltrow πριν από λίγο καιρό, (η οποία έχει επίσης απομακρυνθεί από τον κινηματογράφο και δεν το μετανιώνει) , η Diaz είχε δηλώσει: “Είσαι εκεί για 12 ώρες την ημέρα. Για μήνες μέχρι το τέλος, δεν έχεις χρόνο να κάνεις τίποτε άλλο. Συνειδητοποίησα πως παρέδιδα κομμάτια της ζωής μου σε αυτούς τους άλλους ανθρώπους και εκείνοι τα πήραν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments