Lifestyle

Κηδεία Ελισάβετ: Η κοντή φούστα της Μπράουν και το μαύρο βέλο παρόμοιο με της Κατε

Κηδεία Ελισάβετ: Η κοντή φούστα της Μπράουν και το μαύρο βέλο παρόμοιο με της Κατε

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail- Belfast Telegraph

Κηδεία Ελισάβετ: Σάλος με την κοντή φούστα και το ημιδιάφανο καλσόν

Το κολιέ με πέρλα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν αναγκαίο, όπως άλλωστε αρμόζει το πρωτόκολλο με βάση τον άτυπο ενδυματολογικό κώδικα σε δυσοίωνες  περιστάσεις, ωστόσο, η σύζυγος του Τόνι Μπλερ. Τσέρι, ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Το κόσμημα που φόρεσε ήταν πολύ μεγάλο και μεγάλης αξίας, σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Από τους 15 πρωθυπουργούς που πρόλαβε να δει η bασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της, οι επτά που παραμένουν εν ζωή έδωσαν το παρόν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ έχοντας στο πλευρό τις συζύγους τους.

Ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον εθεάθη με μαύρο κοστούμι ενώ η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς νοίκιασε ένα φόρεμα το οποίο δεν άρμοζε σε κηδεία και σίγουρα για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BUNTE (@bunte_magazin)

Η Κάρι Τζόνσον προτίμησε, όπως άλλωστε συνηθίζει, να νοικιάσει ένα φόρεμα, το οποίο όμως ήταν αρκετά ανοιχτό στο λαιμό της, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.Ο φακός εστίασε στις στιλιστικές επιλογές και άλλων πρώην ενοίκων της Ντάουνινγκ Στριτ: στη μίνι φούστα της ευτραφούς συζύγου του Γκόρντον Μπράουν αλλά και την νυν συντηρητική πρωθυπουργό της Βρετανίας , Λιζ Τρας η οποία εθεάθη χωρίς σακάκι, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους σχεδιαστές μόδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments