Πολιτική

Ράμμος: Κανένα εύρημα επισύνδεσης πολιτικών προσώπων που έχουν καταγγείλει παρακολουθήσεις

Ράμμος: Κανένα εύρημα επισύνδεσης πολιτικών προσώπων που έχουν καταγγείλει παρακολουθήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ράμμος κατέθεσε πως από την έρευνα που έχει κάνει η Αρχή μετά τις καταγγελίες πολιτικών προσώπων και των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ύποπτο εύρημα ούτε για νόμιμες επισυνδέσεις ή για το Predator, σημειώνοντας όμως πως εκκρεμεί η ολοκλήρωση του ελέγχου για τις καταγγελίες του κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Παράλληλα, ο κ. Ράμμος φέρεται να έριξε και το πέπλο μυστηρίου που κάλυψε χθες τις εργασίες της Εξεταστικής αναφορικά με την καταστροφή του ηλεκτρονικού αρχείου του Νίκου Ανδρουλάκη στις 29 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχει καταστραφεί ο φάκελος Ανδρουλάκη. «Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει καταστραφεί ο φάκελος Ανδρουλάκη», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντως πηγές, ο κ. Ράμμος ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής πως δεν έχε γίνει καταγγελία στην ΑΔΑΕ για την Intelexa (σχετίζεται με το λογισμικό τύπου Predator) ή για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments