Focus

Brad Pitt: Το νέο επαγγελματικό του βήμα που θα εκνευρίσει την Angelina Jolie

Brad Pitt: Το νέο επαγγελματικό του βήμα που θα εκνευρίσει την Angelina Jolie

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο ηθοποιός Brad Pitt αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Chateau Miraval μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του.

Ο Brad Pitt ανακοίνωσε ότι λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας από το brand του ‘Le Domaine’. Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων αντιγήρανσης που δημιούργησε με την οικογένεια Perrin με την οποία συνεργάζεται στο Chateau Miraval, το οινοποιείο από το οποίο παράγει το κράσι του και το οποίο έγινε ‘το Μήλον της Έριδος΄σε δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE (@ellefr)

Λίγο μετά τη μήνυση που κατέθεσε η διάσημη πρώην σύζυγός του ύψους 250 εκατομμυρίων κατηγορώντας τον πως χρησιμοποίησε δόλιους τρόπους για να καταλάβει τον έλεγχο του γαλλικού οινοποιείου, ο Pitt βρήκε ένα τρόπο για να αξιοποιήσει την ιδιοκτησία του λανσάροντας τo νέο beauty brand του.

“Το Le Domaine δεν είναι ένα celebrity brand. Είναι μια σειρά καλλυντικών αντιγήρανσης για κάθε άντρα και γυναίκα. Λατρεύω την ιδέα μιας σειράς unisex”, είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αμερικάνικο περιοδικό προσθέτοντας πως σκοπός του είναι να φέρει τα οφέλη της φύσης, μέσα από τα σταφύλια, στην καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας.

“Σκοπός μας είναι να μιμηθούμε τους οργανικούς κύκλους της φύσης. Δεν υπάρχει σπατάλη στη φύση. Ό,τι απομένει γίνεται φαγητό για κάτι άλλο. Αυτό το παραδειγματικό σύστημα είναι η έμπνευση για το Le Domaine”, είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκεφτόταν πολύ καιρό να δημιουργήσει τη δική του σειρά ομορφιάς, εξηγώντας ότι πήρε την απόφαση όταν η οικογένεια Perrin του είπε για “την έρευνα που έκαναν για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των σταφυλιών και των αμπελόφυλλων”. Η σειρά της Le Domaine έχει σχεδιαστεί για αντιγήρανση και ο Pitt έχει ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα του προϊόντα: “Είμαι fan της καθημερινής κρέμας προσώπου. Μου αρέσει η υφή επειδή είναι κρεμώδης, ενυδατώνει γρήγορα και κάνει την επιδερμίδα μου πολύ πιο άνετη κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments