Lifestyle

Η ξαδέρφη του Καρόλου λέει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού και δικαιώνει τη Meghan

Η ξαδέρφη του Καρόλου λέει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού και δικαιώνει τη Meghan

Πηγή Φωτογραφίας: MARCA- LADbible

Η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου παίρνει το μέρος της Meghan Markle

Η Christina Oxenberg εξομολογείται περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις πόρτες – Και δεν είχαν στόχο μόνο τη Meghan Markle.

Το κατά πόσο η Meghan Markle περνούσε καλά στο παλάτι και σε τι βαθμό έλεγε αλήθεια δηλώνοντας στη συνέντευξη στην Oprah πως σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει, είναι ένα θέμα που πολλές φορές έχει συζητηθεί στο κοινό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που μέχρι σήμερα δηλώνουν κατά της, με την πεποίθηση ότι αφενός ήξερε πολύ καλά πού έμπλεκε και αφετέρου χειρίστηκε τον πρίγκιπα Harry με τέτοιο τρόπο που τελικά κατάφερε να τον απομακρύνει από την οικογένειά του.

Εκεί που το κοινό ξανά διχάστηκε μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με τα δάκρυα της Meghan, η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου, Christina Oxenberg, έρχεται τώρα να κάνει κάποιες δηλώσεις που υποστηρίζουν ξεκάθαρα τα όσα έχει πει η Markle ανά διαστήματα.

Η κόρη της πριγκίπισσας Ελισάβετ της Γιουγκοσλαβίας μίλησε στη New York Post με τα καλύτερα λόγια για τη Meghan, επαινώντας τη δύναμή της που κατάφερε να αντέξει όσο άντεξε μέσα στο παλάτι αλλά και τη συμπεριφορά που έχει μέχρι σήμερα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Στη Meghan Markle, λέω ‘Αυτό που περνάς είναι ένα κολασμένο είδος χαζομάρας’. Αν μπορεί να κάνει λίγο κουράγιο, κάποιος άλλος θα έρθει και θα τα βάλουν μαζί του. Σε κανέναν δε χαρίζονται», είπε η Oxenberg που θεωρεί ότι το παλάτι τα βάζει πάντα με τον «νέο» μέχρι να βρεθεί ένας άλλος «νέος» στην οικογένεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments