Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Τιάφο 1-2: Στη Μικτή Κόσμου το τρόπαιο του Laver Cup

Τσιτσιπάς – Τιάφο 1-2: Στη Μικτή Κόσμου το τρόπαιο του Laver Cup

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ και η Μικτή Κόσμου κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο

Στη Μικτή Κόσμου για πρώτη φορά το τρόπαιο του Laver Cup, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Φράνσις Τιάφο, χάνοντας το σούπερ τάι μπρέικ.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (1-6, 7-6, 10-8) στην τρίτη μέρα του Laver Cup.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε εύκολα και γρήγορα το πρώτο σετ, μέσα σε 20 λεπτά, επικρατώντας 6-1. Στο δεύτερο σετ ο Τιάφο βελτιώθηκε κατακόρυφα, με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους στα πρώτα δώδεκα game, δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και το σετ οδηγήθηκε σε tie break. Εκεί οι δύο τενίστες έβγαλαν κάποια καλά χτυπήματα, με τον Αμερικανό να βγαίνει νικητής (7-6).

Στο σούπερ τάι μπρέικ οι δύο τενίστες συνέχισαν να παίζουν όμορφο τένις και να κρατούν την αγωνία των θεατών. Ωστόσο ο Τιάφο μετά το 4-4, πήρε μπρος και στο τέλος πήρε το σετ με 10-8

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments