Lifestyle

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών ο ηθοποιός του «Heartland» Robert Cormier

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών ο ηθοποιός του «Heartland» Robert Cormier

Πηγή Φωτογραφίας: jankarigyan.com- Vietnam Posts English

Οι δικοί του άνθρωποι μετά τον θάνατό του έκαναν λόγο για έναν «σπουδαίο φίλο»

Ο ηθοποιός Robert Cormier, ο οποίος έπαιξε τον Finn Cotter στο καναδικό οικογενειακό δράμα «Heartland», πέθανε σε ηλικία 33 ετών στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η αιτία θανάτου δεν έγινε γνωστή, ωστόσο η αδελφή του είπε στο Hollywood Reporter ότι πέθανε σε νοσοκομείο στο Etobicoke του Οντάριο, λόγω των τραυμάτων που υπέστη μετά από πτώση.

Οι δικοί τους άνθρωποι μετά τον θάνατό του έκαναν λόγο για έναν «σπουδαίο φίλο» συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είχε πάθος να βοηθά τους άλλους και πάντα προσπαθούσε να πετύχει περισσότερα.Του άρεσαν οι βραδιές ταινιών με την οικογένειά του και θαύμαζε πολύ τον πατέρα του. Επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή, είτε επρόκειτο για οικογένεια είτε για συναδέλφους και φίλους.

Η μνήμη του Rob θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το πάθος του για την τέχνη και τον κινηματογράφο, καθώς και τις τρεις αδερφές του που σήμαιναν τα πάντα για εκείνον».

Μετά την είδηση, το δίτκυο UPtv – το οποίο προβάλλει το Heartland – αποχαιρέτησε ηθοποιό μέσα από το Instagram: «Ο Robert Cormier, γνωστός και ως ο Φινλανδός του Heartland ήταν ένα εκπληκτικό ταλέντο, που έφυγε πολύ σύντομα. Με βαθιά λύπη πληροφορορηθήκαμε για τον θάνατό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους φίλους, την οικογένειά του και τους συναδέλφους του».

Στο επίσημη λογαριασμό της σειράς στο Instagram έγινε ανάλογη ανάρτηση που ανέφερε: «Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Robert Cormier. Ήταν ένα αγαπημένο μέλος του καστ του Heartland τις δύο τελευταίες σεζόν. Εκ μέρους του καστ και του συνεργείου του Heartland, οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένειά του, που ζήτησαν ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Πριν από το Heartland έπαιξε τον Kit Jenning στη σειρά Slasher του Netflix. Είχε επίσης γκεστ εμφανίσεις στα Designated Survivor, Ransom και American Gods. Στο σινεμά είχε παίξει σε ταινίες όπως οι Firecrackers, Pyrenees, καθώς και τα επερχόμενα έργα The Intersection και Transmission: Vol. 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments