Lifestyle

Η Scarlett Johansson ανακαλύπτει πως έδωσε το όνομα στο γιό της

Η Scarlett Johansson ανακαλύπτει πως έδωσε το όνομα στο γιό της

Πηγή Φωτογραφίας: GudStory- Sözcü Gazetesi

Όπως εξήγησε η Scarlett Johansson στην εκπομπή της Kelly Clarkson, αστειευόμενη, στην αρχή ξεκίνησαν να παίζουν με τα γράμματα

Είναι σύνηθες οι διάσημοι του Hollywood να επιλέγουν τα πιο περίεργα ονόματα για τα παιδιά τους, καθώς ίσως είναι ένας από τους τρόπους τους να ξεχωρίζουν. Παρόλα αυτά, για τη Scarlett Johansson τα πράγματα είναι πιο απλά, εξηγώντας την έμπνευση πίσω από το όνομα του 13μηνών γιου της, Cosmo.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή της Kelly Clarkson, αστειευόμενη, στην αρχή ξεκίνησαν να παίζουν με τα γράμματα. Στη συνέχεια, αφού ξεπέρασε τα γέλια, δήλωσε πως το όνομα Cosmo τής έμοιαζε ανανεωτικό. “Είναι γοητευτικό. Αρέσει σε όλους τους φίλους μας”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις αντιρρήσεις που υπήρξαν, όπως εκείνη της μητέρας του Colin Jost, του συζύγου της Johansson, η οποία άργησε να το συνηθίσει. “Συνέχεια πρότεινε άλλες εκδοχές του ονόματος”, δήλωσε η ηθοποιός, παραμένοντας σταθερή στην επιλογή της.

Παρόλα αυτά, το όνομα άρεσε πολύ στη μεγαλύτερη κόρη της, Rose, που είναι 8 ετών, όταν η διάσημη μαμά της της εξήγησε την έμπνευση πίσω από την επιλογή. “Είναι και τα δύο λουλούδια. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τη σύνδεση. Το Cosmo (κόσμος) είναι ένα γλυκό μικρό λουλούδι που βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κίτρινου”, απάντησε στην παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως γι’αυτό αρέσει και στην κόρη της.

Η Johansson και ο Jost παντρεύτηκαν μυστικά τον Οκτώβριο του 2020 εν μέσω κορονοϊού, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της ηθοποιού λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον μικρό Cosmo.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments