Αθλητισμός

Χάμες Ροντρίγκες Ολυμπιακός: «Τρέλα» στην Λατινική Αμερική μέχρι και για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Χάμες Ροντρίγκες Ολυμπιακός: «Τρέλα» στην Λατινική Αμερική μέχρι και για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Τρέλα» επικρατεί στη Λατινική Αμερική για τον Ολυμπιακό

«Τρέλα» επικρατεί στη Λατινική Αμερική για τον Ολυμπιακό λόγω του αστέρα Χάμες Ροντρίγκες. Οι ιστοσελίδες γράφουν συνεχώς για τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και τα παιχνίδια των πρωταθλητών, ενημερώνοντας τους Κολομβιανούς πότε θα αγωνιστεί ο Χάμες Ροντρίγκες με την ερυθρόλευκη φανέλα. «Πότε θα παίξει ξανά ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό;», τιτλοφορείται ένα από τα δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική, με τους συμπατριώτες του Κολομβιανού αστέρα να ενημερώνουν το αναγνωστικό τους κοινό για το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Κολομβίας και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (2/10)», αναφέρουν οι Κολομβιανοί και προσθέτουν ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του 31χρονου μεσοεπιθετικού υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή. Η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει πλέον ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των Κολομβιανών για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μεταδίδεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής μέσω του ESPN. Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο δύο παιχνίδια της Super League.

Η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό έφερε σε πρώτο πλάνο τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα μετάδοσης. Οι άνθρωποι του ESPN στην Κολομβία, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έστειλαν επιστολή για να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα και να μεταδοθεί το ματς των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, αλλά η πρότασή τους απορρίφθηκε και έτσι το παιχνίδι δεν θα καλυφθεί από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments