Ελλάδα

Λάρισα: Καταδικάστηκαν οι γονείς για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των 3 κοριτσιών τους

Λάρισα: Καταδικάστηκαν οι γονείς για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των 3 κοριτσιών τους

Πηγή Φωτογραφίας: lsj

Η επιμέλεια των δυο ανήλικων κοριτσιών, παραμένει στην ενήλικη κόρη και τώρα αναζητείται από τους ανθρώπους που στηρίζουν τα κορίτσια τρόπος για τη στέγασή τους σε άλλο χώρο

Ένοχοι κρίθηκαν ο πατέρας και η μητέρα από δικαστήριο της Λάρισας για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος των κοριτσιών τους.

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης σε βάρος της 24χρονης κόρης του. Στη μητέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της εξύβρισης. Η μητέρα έχει ακόμη μια καταδίκη για παράνομη κατακράτηση (κλείδωσε τις κόρες της στο πλυσταριό).

Η επιμέλεια των δυο ανήλικων κοριτσιών, 18 κ 16 ετών, παραμένει στην ενήλικη κόρη και τώρα αναζητείται από τους ανθρώπους που στηρίζουν τα κορίτσια τρόπος για τη στέγασή τους σε άλλο χώρο.

Στην ιατροδικαστική του έκθεση ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης είχε διαπιστώσει κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στην 24χρονη κοπέλα και παλαιότερο κάταγμα που επίσης προκλήθηκε με επικίνδυνο τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments