Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 2/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 2/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 2/10: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Από τις 2/10 έως τις 11/10 (με τον ορθόδρομο Ερμή στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα, προσπαθώντας να τον «εξυγιάνει». Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά τον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις τελικά διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας τα οποία σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ορθόδρομο Ερμή στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2/10 έως τις 11/10, τίθενται σε πρακτική πια εφαρμογή η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να βελτιώσεις την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία σου μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευθυδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη κρίση σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 2/10 η ορθοδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βελτιώνει τόσο τις μετακινήσεις σου όσο και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκατασταθούν επιτέλους βλάβες που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα 2/10-11/10 ο ευθύδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία οριστικής οριοθέτησης του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου και νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ να προχωρήσεις σε πρακτική εφαρμογή του προαναφερθέντος συστήματος. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις σταδιακά να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να τον κρίνεις λιγότερο αυστηρά. Τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπώρησαν κατά το πρότερο χρονικό διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 2/10-11/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου επιτέλους αρχίζουν να σε καταλαβαίνουν, ύστερα από την τεράστια υπαρξιακή μοναξιά που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΖΥΓΟΣ

Στις 2/10 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, παύεις να αισθάνεσαι τόσο μπερδεμένος ενώ αρχίζεις σταδιακά να ερμηνεύεις και να αποκωδικοποιείς τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις και να αξιοποιείς πρακτικά τόσο την διαίσθηση όσο και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα που σε διακατέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά το διάστημα 2/10-11/10 ο Ερμής κινείται σε ευθύδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία σου με τους φίλους σου βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αισθάνεσαι πια ότι υπάρχει όραμα και κοινή κουλτούρα μέσα στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 2 Οκτωβρίου η ευθυδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να κατασταλάξεις οριστικά σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνουν για εσένα έννοιες όπως η επιτυχία, η ολοκλήρωση και η εσωτερική πληρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα 2/10-11/10 ο ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να προσδιορίσεις οριστικά την ιδεολογία που θα χρησιμοποιείς στο εξής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και τη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 2/10 η ορθοδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κορυφώνει τη διαδικασία της προσωπικής σου αυτοανάλυσης, οδηγώντας σε σε απτά και ορθά συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 2/10 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη ευθυδρομεί. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς η ασυνεννοησία και η έλλειψη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μοιάζουν να αποτελούν πια παρελθόν. Πλέον αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνουν και όλη αυτή η υπαρξιακή μοναξιά που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα τοποθετείται επιτέλους στο περιθώριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments