Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/10: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για καλές σχέσεις με τους άλλους, όπως επίσης και καλές συνεργασίες. Αυτό που χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση από σας είναι ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ρίξτε τους τόνους, γιατί ακόμη και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε εάν προσπαθήσετε να επιβληθείτε με έντονο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η περίοδος αυτή έχει αρκετά θέματα για να επιλύσετε, κυρίως αν αυτά είναι καταστάσεις από το παρελθόν, που σας δημιουργούν ένα είδος ψυχολογικής ασφυξίας. Το σίγουρο είναι ότι η γενικότερη μετάλλαξή σας γίνεται, είτε το θέλετε είτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την μια η παρουσία του Άρη σας έχει δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στην καθημερινότητα σας, από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, στις 9/10, θα φέρει μία πολύ κοινωνική περίοδο, με καλές γνωριμίες και έντονη συναισθηματική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η παρουσία του Άρη στον δωδέκατο τομέα σας, δημιουργεί μία αρκετά πολύπλοκη κατάσταση, όπου η εσωτερική ανησυχία έχει πάρει την θέση της για τα καλά στην καθημερινότητα σας. Επίσης έχετε να αντιμετωπίσετε μία Πανσέληνο, που θα καθορίσει αρκετά την καριέρα σας, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Αν και βρίσκεστε στα 4 ζώδια που αλλάζει η ζωή τους οριστικά και με επιτακτικό τρόπο, αυτή η εβδομάδα θα σας ανανεώσει, πνευματικά και θα βάλετε νέους στόχους στην καθημερινότητα σας. Η αισιοδοξία είναι το σημείο αναφοράς, αυτής της ολόγιομης Σελήνης στο ζώδιο του Κριού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σας δημιουργεί έντονη διάθεση για επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, θα αναμοχλεύσει θέματα με τράπεζες, οργανισμούς, ασφάλειες, αλλά και με κεφάλαια που διαχειρίζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή σας ανανεώνει και σίγουρα δημιουργεί μία έντονη διάθεση για νέα ξεκινήματα. Βέβαια γίνεστε αρκετά εγωκεντρικοί σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ενώ οι σχέσεις σας με τους άλλους, γίνονται απόλυτες και κυρίαρχες. Γενικότερα, ότι και να συμβεί, θα υπάρξει ευκολία, στο να ηρεμήσουν οι καταστάσεις και να βρεθούν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη είναι μία πρόκληση για σας, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά και την υγεία σας. Σίγουρα οι παρασκηνιακές υποθέσεις δεν έχουν καταλαγιάσει και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με ευκολία κάθε πολύπλοκη κατάσταση που παρουσιάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες του δευτέρου κυρίως δεκαημέρου, οι εξελίξεις πολλές και έντονες, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Είναι μία πολύ σημαντική επίσης Πανσέληνος στις 9/10, όπου θα σας δώσει την ικανοποίηση να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζοντας κάποια εγωιστικά σας στοιχεία στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ άγχος ξεκινά και αυτή η εβδομάδα, με τον Άρη να ενισχύει τις κακοτοπιές, μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος επίσης στον τέταρτο τομέα σας, σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα, που δυστυχώς δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δεχθούν οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο που εσείς θα τα προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες πολύ καλές εξελίξεις σε οικονομικές υποθέσεις, που σας είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Επίσης η Πανσέληνος θα σας δημιουργήσει ένα άνοιγμα, σε κάθε νέα ή παλιά γνωριμία, ενώ θα αναζητήσετε νέες προκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα οι αποκαλύψεις που θα συμβούν θα σας ενεργοποιήσουν, σε θέματα που αφορούν τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Η κυκλοθυμία βέβαια δεν θα σας εγκαταλείψει έως τον Μάρτιο του 2023, όπου θα συμμετέχει αρνητικά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σας θα πάρουν καλύτερη πορεία, με μικρή δική σας προσπάθεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments