Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο Τυνήσιος για την αναγκαστική προσγείωση στο “Μακεδονία”

Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο Τυνήσιος για την αναγκαστική προσγείωση στο “Μακεδονία”
Ο Τυνήσιος συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε με ψευδή στοιχεία και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας Τυνήσιος, ο οποίος προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Τύνιδα όταν πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για τη σύλληψη του επιβάτη, ο οποίος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, προκαλούσε φασαρία, αγνοώντας τις συστάσεις του πληρώματος.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο Τυνήσιος συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε με ψευδή στοιχεία και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 16 μήνες φυλάκιση, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, διατάραξη πτήσης και για παραβίαση εντολών κυβερνήτη αεροσκάφους. Αποφασίστηκε ωστόσο η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Παρόλα αυτά, ο 41χρονος αλλοδαπός κρατείται επειδή διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή 8 ετών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments