Ζώδια

Ζώδια για Τρίτη 4 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για Τρίτη 4 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για Τρίτη 4 Οκτωβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ Στροφή προς την οικογένεια και τα κοντινά σας άτομα. Στα επαγγελματικά, δείχνετε το δρόμο για νέες συμφωνίες που απαιτούν επενδύσεις. Δύσκολα μπορούν να λυθούν τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπλέκουν τα συναισθήματα με τα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το μυαλό στο παρελθόν, αγνοείτε τη διέξοδο στο μέλλον. Στα επαγγελματικά, με υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Ισορροπία και ησυχία απολαμβάνετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι χάνουν το χρόνο τους με παρελθοντικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Νέες γνωριμίες, συζητήσεις και σχέδια για αλλαγές σε όλους τους τομείς. Στα επαγγελματικά, εκκρεμότητες του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα. Εντονες διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, στόχος είναι να περιορίσουν τα λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Λύνονται καταστάσεις και οριστικοποιούνται, άλλες θετικά και άλλες αρνητικά. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε υποθέσεις που αφήνουν σημαντικά οικονομικά κέρδη. Προβλήματα και υποχρεώσεις τα θέματα που συζητάτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κρατούν αποστάσεις από το άτομο που τους ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ Αναθεωρείτε και αποδέχεστε λανθασμένες αποφασίσεις που σας επηρέαζαν αρνητικά. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στις οποίες επενδύετε και συναισθηματικά. Απροκάλυπτο πάθος και προκλητικές εκφράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους με θετική ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Βρίσκετε συμπαράσταση από την οικογένεια για να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, βρίσκεστε σε εγρήγορση και προλαμβάνετε αρνητικές καταστάσεις. Δυσάρεστες ειδήσεις σας αναστατώνουν με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, τίποτα παραπάνω από ένας πλατωνικό έρωτας.

ΖΥΓΟΣ Αποδέχεστε θετικά τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Στα επαγγελματικά, με πρωτοποριακές ιδέες και ομαδική συνεργασία υλοποιείτε το στόχο σας. Ερωτική διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κινούνται παρασκηνιακά για να βρουν τις σωστές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αναλαμβάνετε την ευθύνη και δρομολογείτε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, πολλές υποχρεώσεις απαιτούν περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιωθούν. Δεν είστε έτοιμοι για εξηγήσεις από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με σαρκική επιθυμία και όχι μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και στροφή προς τη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, παίρνετε σκληρές αποφάσεις και δημιουργείτε ισχυρές βάσεις. Με δικές σας πρωτοβουλίες αναθερμαίνετε τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αρπάζουν την ευκαιρία και διασκεδάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εμφάνιση νέων προβλημάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Στα επαγγελματικά, νέες οικονομικές δυνατότητες έρχονται από προσωπικές ικανότητες. Προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με αυτοπεποίθηση και τακτική δημιουργούν το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Διάθεση ανανέωσης και νέες ιδέες για θεαματικές αλλαγές της καθημερινότητάς σας. Στα επαγγελματικά, μικρές αλλαγές δημιουργούν εκνευρισμό και άγχος για το αποτέλεσμα. Αμφιβολίες και καχυποψία τέλος, δείχνετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ευνοϊκές συνθήκες για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ Ο παρορμητισμός σας θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις που λύνονται. Στα επαγγελματικά, μένετε μακριά από οικονομικά ζητήματα και οριστικές αποφάσεις. Αποφασισμένοι να τηρήσετε το λόγο σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προχωρούν χωρίς να υπάρχει σταθερότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments