Lifestyle

Julia Fox: Για πρώτη φορά μιλάει για τις ψυχικές διαταραχές της – Πώς την βοηθά το να καπνίζει χόρτο

Julia Fox: Για πρώτη φορά μιλάει για τις ψυχικές διαταραχές της – Πώς την βοηθά το να καπνίζει χόρτο

Πηγή Φωτογραφίας: Harper's BAZAAR

Για άλλη μία φορά, η ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας έδωσε τις συμβουλές της στο κοινό της και μοιράστηκε μαζί της το μυστικό για να τις διαχειρίζεται: την μαριχουάνα.

Για το πως ζει την καθημερινότητά της παρά το γεγονός ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική και διαταραχή διάσπασης προσοχής και υπερκινητικότητας μίλησε για πρώτη φορά η Julia Fox μέσα από τα social media της και συγκεκριμένα από τον πολύ πετυχημένο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by (@juliafox)

Μέσω του TikTok της, η 33χρονη μιλά σαν μεγάλη αδερφή δίνοντας συμβουλές κυρίως στις γυναίκες ακόλουθούς της. Μία από τις θαυμάστριές της την ρώτησε σε ένα σχόλιο πως αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, ειδικά τώρα που είναι και μητέρα, έχοντας να μπαλατζάρει και τις δύο αυτές διαταραχές.

Για άλλη μία φορά, η ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας έδωσε τις συμβουλές της στο κοινό της και μοιράστηκε μαζί της το μυστικό για να τις διαχειρίζεται: την μαριχουάνα

Για πολύ καιρό, πιεζόταν ψυχικά και ένιωθε ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της. Γεγονός που εκτός των υπολοίπων, της δημιουργούσε μεγάλο άγχος. Όσο και αν κατάφερε να «κουμαντάρει» την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που την ταλαιπωρεί, καπνίζοντας μαριχουάνα, όπως είπε, ο καθημερινός αγώνας της συνεχίζεται.

«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη», λέει αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by (@juliafox)

«Νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι “πάρα πολύ” για μένα», συνεχίζει να λέει στο βίντεο που ανάρτησε.

Όπως ανέφερε, αυτό που νιώθει ότι τη δυσκολεύει περισσότερο είναι το OCD, από το οποίο πάσχει.

«Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα “χόρτο”, ώστε να το αντιμετωπίσω», δήλωσε. «Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή», συμπληρώνει.

«Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο την ΙΨΔ, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό», τόνισε η ηθοποιός στη συνέχεια, ενώ δήλωσε πως το κάπνισμα ουσιών είναι ο «μηχανισμός» της πλέον.

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound – Julia fox

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments