Lifestyle

Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκάλυψε τι λιγουρεύεται η γυναίκα του στις τρεις η ώρα τα ξημερώματα

Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκάλυψε τι λιγουρεύεται η γυναίκα του στις τρεις η ώρα τα ξημερώματα

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - ant1tv

Δημήτρης Μακαλιάς: Ο λόγος που τσακώθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας, σε έναν επεισοδιακό γάμο, με πολλά ευτράπελα

Στο πλατό του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/10) τον Δημήτρη Μακαλιά. O αγαπημένος ηθοποιός, παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μοιράστηκε στιγμές από την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, με χιούμορ, τους επικούς καυγάδες τους.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

Για τον ερχομό της κόρης του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει και αποκάλυψε πως σκεφτόταν για το αν θα συμμετάσχει λόγο του ερχομού της κόρης του.

«Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” λόγω του επικείμενου ερχομού του δεύτερου παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο. Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Εξήγησε ότι έχει αναλάβει το σίδερο στο σπίτι διότι έχει μανία με τα ρούχα του που τα θέλει τακτοποιημένα και μετά από μία φάρσα στη σύζυγό του, αποκάλυψε ποια είναι η λιγούρα της ως έγκυος.

«Έχει ένα θέμα με τα Φουντούνια. Δύο η ώρα τη νύχτα, τρεις η ώρα “θέλω φουντούνια”. Βρίσκω πάντα. Θα πάω σε ένα βενζινάδικο, σε ένα περίπτερο. Και καλά όταν είμαστε στο σπίτι. Όταν είμαστε στο χωριό μπορεί να πάω στη Θεσσαλονίκη» είπε.

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στους επικούς τσακωμούς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, δηλώνοντας: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι – χέρι και φιλιόμαστε», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τσακώθηκαν στα σκαλιά της… εκκλησίας.

«Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Όταν έφτασε στην εκκλησία ήθελε να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της μέσα, αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό ήμουν έξω ήδη στην πόρτα και την περίμενα. Και μου φώναζε “πήγαινε μέσα, πήγαινε μέσα, φύγε από εδώ”. Εγώ δεν καταλάβαινα και έλεγα από μέσα μου “τώρα με διώχνει από εδώ;” και έμεινα έξω. “Φύγε ρε παιδί μου, πήγαινε, θέλω να με φέρουν μέσα” συνέχισε να φωνάζει, αλλά εγώ έμεινα, δεν υποκύπτω. Έκανε, λοιπόν, ο αδελφός της ένα βήμα και μου την παρέδωσε. Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που το ότι δεν μου πάτησε το πόδι ήταν το λιγότερο. Έπεφταν τα στέφανα, είχαμε έναν ψάλτη που έχανε τα λόγια γιατί δεν φορούσε τα γυαλιά του, μπήκαν ανάποδα οι βέρες και δεν έβγαιναν μετά από το χέρι. Με είχαν προειδοποιήσει οι δικοί της», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να ολοκληρώσει με τα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό γάμο του καλεσμένου του ανέφερε επίσης πως ένας φίλος του ξεγυμνώθηκε και μια φίλη της νύφης έπεσε και έσπασε κάποια δόντια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments