Lifestyle

Η Δέσποινα Βανδή δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη και εξηγεί τον λόγο

Η Δέσποινα Βανδή δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη και εξηγεί τον λόγο

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

«O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί»,

Για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά και συγκίνησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Ήταν η εξομολόγηση καρδιάς της Δέσποινας Βανδή που όλοι περιμέναμε πως και πως. Η τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και για το J2us που έχει πρεμιέρα το Σάββατο αλλά και για τον άντρα της ζωής της Βασίλη Μπισμπίκη.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Από το τρέιλερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου είχε φανεί ο μεγάλος έρωτας που βιώνει η Δέσποινα, η οποία μίλησε για τη μεγάλη δεύτερη ευκαιρία που είχε στη ζωή της.

«O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είπε η Δέσποινα.

Η σχέση της Δέσποινας με τον χρόνο που περνάει

«Θεωρώ ευλογία κάθε χρόνο που έχω γενέθλια, μεγάλωσα άλλον ένα χρόνο. Πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου, να ευγνωμονείς ότι υπάρχεις, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Όταν είσαι μικρότερος ο χρόνος είναι μια έννοια μαθηματική, στα πλαίσια του σχολείου, γιατί θεωρείς ότι είναι ατελείωτος μπροστά σου. Να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις, να βρεις έναν φίλο, να πάρεις αυτοκίνητο, να κάνεις διακοπές. Όλο αυτό στο έχουν φορέσει και γίνεσαι δέσμιος σε αυτό. Αλλά αυτό που μετράει τελικά είναι να είσαι χαρούμενος σε κάθε φάση της ζωής σου», τόνισε η Δέσποινα η οποία εξομολογήθηκε πως δεν έχει κάνει κάτι επεμβατικό στο πρόσωπό της και εξηγώντας πως σημασία έχει το Τώρα.

«Πετυχαίνει ο άνθρωπος που γίνεται καλύτερος χρόνο με τον χρόνο, ο άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος κάθε μέρα. Να μεγαλώνουμε καλά, οι ρυτίδες μας μαρτυρούν πως έχουμε περάσει πράγματα, δεν έχουν σημασία οι ρυτίδες στο πρόσωπο, να έχει έρθει και μια ωρίμανση ουσιαστική.

Μεγαλώνοντας πρέπει να περνάμε καλά και ο χρόνος είναι ένας: Το τώρα. Το να ονειρεύεσαι είναι η αρχή και να μην γίνεσαι εμμονική στο πριν ή στο μετά αλλά μόνο στο Τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα για τη σχέση της με τον χρόνο.

«Νιώθω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και στο θέατρο και στην τηλεόραση όπως πήγα στους Δύο ξένους. Κάνω πράγματα και θα έκανα καλά μια καθημερινή εκπομπή. Δεν το έκανα γιατί δεν ήταν στα πράγματα που ονειρεύομαι να κάνω καθημερινά. Το σόου ήταν διαφορετικό, το My Greece ήταν κάτι άλλο. Ένα καθημερινό δεν θα το έκανα ούτε για πολλά χρήματα. Ακόμα και τις θεματολογίες που εσείς ακουμπάτε, δεν θα τις έκανα. Έχω απορρίψει και δουλειές στο τραγούδι με πολλά χρήματα. Ποτέ δεν ήμουν των χρημάτων, και δύο φορές που το έκανα με κίνητρο τα χρήματα, την πάτησα. Από την άλλη όταν έκανα κάτι που ήθελα πολύ, μου έβγαινε σε καλό».

Η σχέση μαμάς – κόρης με την Μελίνα Νικολαΐδη

«Έφυγε το παιδάκι μου. Θα σπουδάσει υποκριτική, πηγαίναμε για νομική και ήρθε η υποκριτική. Πάντα Έλεγα στα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους και έπρεπε να ανταποκριθώ κι εγώ σε αυτό. Με νοιάζει και το ένα και το άλλο παιδί μου να είναι καλά. Δεν είμαι φίλη με τη Μελίνα με την έννοια της φίλης, θεωρώ πως μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς , αυτόν τον ρόλο θέλω να κρατάω, συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου αλλά είμαι η μάνα τους. Ούτε μαμά, ούτε μητέρα. Μου λέει τα περισσότερα η μητέρα. Θέλω να μην πάει η Μελίνα σε ένα talent show, την έχει τη δίοδο να το κάνει στο τραγούδι. Αν θελήσει να γίνει τραγουδίστρια, επίσης δεν έχω κανένα θέμα. Έχει φανταστική φωνή και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Έχει πολλά αγαπημένα μου τραγούδια και ανακαλύπτει και τραγούδια που δεν είχαν κάνει επιτυχία. Όταν τα παιδιά μου μπήκαν στην εφηβεία, ανακάλυψαν κι άλλα τραγούδια μου», είπε η Δέσποινα.

Η Δέσποινα μίλησε και για τη γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη:

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν να τον γνωρίσουν. Έχουν μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους, είναι συγκινητικό. Έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν ο Βασίλης δεν είναι αυτός που είναι», είπε η Βανδή εξηγώντας πως την φωγραφία από τα γενέθλια της Μελίνας με τον Μπισμπίκη την πόσταρε η ίδια η κόρη της.

«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι ένα στάδιο στο οποίο κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Έχεις μια άλλη ωριμότητα. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή. Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα.

Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω.

Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας», τόνισε η Δέσποινα.

«Είχαμε πράγματα να επεξεργαστούμε αλλά όχι κάτι να το κρύψουμε.Ο γάμος δεν έχει καμία σημασία πια, έχουμε κάνει τις διαδρομές μας αλλά έχουμε κάνει τα παιδιά μας. Μπορεί να ζούσα την αγωνία αυτή αν ήμουν μικρότερη, πια δεν έχει καμία αξία. Ο γάμος είναι μια σύμφβαση ή μια συμφωνία. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός και η επικοινωνία με τον άλλο άνθρωπο. Οι ερωτικές σχέσεις τελειώνουν αλλά πρέπει να σεβόμαστε. Οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά τη μεγαλύτερη σημασία την έχει ο σεβασμός. Πρέπει να ξεκινάμε από τον σεβασμό για εμάς τους ίδιους», είπε η Δέσποινα τονίζοντας πως αφιερώνει στον Βασίλη το τραγούδι «Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα» αλλά και το «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments