Lifestyle

Strangers in the night: Οι 5 ατάκες του Τάκη Ζαχαράτου που ξεχωρίζουν και συγκινούν

Strangers in the night: Οι 5 ατάκες του Τάκη Ζαχαράτου που ξεχωρίζουν και συγκινούν

Πηγή Φωτογραφίας: Glance

Strangers in the night: «Αυτό που με εμπνέει σε αυτές τις γυναίκες είναι η βαθιά ευαισθησία του να γίνουν αποδεκτές, την οποία μάλιστα δείχνουν μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο.»

Από την πρώτη στιγμή που τον συναντάς, αισθάνεσαι ότι έχει εισβάλλει μια ξαφνική λάμψη στο χώρο. Ένα αληθινό χαμόγελο συνοδεύει μια κομψή χειραψία και σε δευτερόλεπτα νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είναι απλώς ένας performer, αλλά μια ευαίσθητη ψυχή που λατρεύει το φως και εστιάζει στη χαρά της ζωής. Η αγαπημένη παράσταση “Strangers in the Night” έρχεται αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μια και μοναδική βραδιά, κάνοντας όλους εμάς να ανυπομονούμε. Ο χαρισματικός performer αγωνίζεται πάντα με τον δικό του καλλιτεχνικό τρόπο απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα και σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Γι’ αυτό και όλα τα έσοδα του αυριανού show θα κατευθυνθούν προς τους Συλλόγους Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

View this post on Instagram

A post shared by People Entertainment Group (@people_entertainment_group)

Πριν λίγες ώρες, στη συνέντευξη Τύπου του δημοφιλούς Έλληνα entertainer, συμμετείχαν οι κεντρικοί συνεργάτες και διοργανωτές της παράστασης, η σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Marcom, Χριστίνα Τζελέπογλου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Ζωή Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νίκος Πέντζος. Όλοι μαζί μας μετέφεραν το ισχυρό μήνυμα της προσφοράς και της ενσυναίσθησης.

Η κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά της εθελοντικής ομάδας και την ανιδιοτελή στήριξη της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ, λέγοντας:

«Ήμουν σίγουρη ότι η παράσταση θα πήγαινε πολύ καλά, γιατί ξέρουμε τη δουλειά του Τάκη Ζαχαράτου. Θέλω να του πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, όπως και σε όλο τον κόσμο που στηρίζει αυτές τις δράσεις».

Ο κ. Πέντζος έκανε λόγο για την ενεργή συμβολή του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και τη συνεργασία του με τον Έλληνα καλλιτέχνη, ανακοινώνοντας χαρακτηριστικά: «Το Δίκτυο θα κατευθύνει τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης, που αφορούν στο πρόγραμμα “Προσφέρω στην Οικογένεια” και θα δίνουμε για ένα χρόνο, τουλάχιστον σε κάθε οικογένεια, το σούπερ μάρκετ μηνιαίως. Θωρούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια περίοδο που όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε πόσο δύσκολες είναι οι καταστάσεις στην καθημερινότητα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος πήρε τη σκυτάλη, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τους οποίους αποκαλεί «ήρωες». Ο ίδιος έκανε μια ενδιαφέρουσα εισαγωγή στη θεματολογία της παράστασης, η οποία θα διαφέρει από τις προηγούμενες. Στη συγκεκριμένη, θα μοιραστεί μαζί μας τις χιουμοριστικές, αλλά και συγκινητικές ιστορίες πίσω από την έμπνευση αυτών των γυναικών. «Πώς μιμήθηκα πρώτη φορά τη Μελίνα… Είναι όλη μου η σύνδεση με αυτές τις γυναίκες και αυτό ξεκινά με το τι τραγούδια άκουγα στο σπίτι. Είναι σα να σας λέω την ιστορία της ζωής μου μέσα από τη δισκοθήκη που υπήρχε στο σπίτι μου, τι τραγούδια άρεσαν στον μπαμπά μου, στην γιαγιά μου, τις κουβέντες που κάναμε με πάρα πολύ χιούμορ. Για ‘μένα αυτή η παράσταση είναι μια διαφορετική οπτική στον τρόπο που βλέπω την τέχνη και τη δουλειά μου μέχρι τώρα».

1. «Θεωρώ χρέος μου το να μπορέσω να βοηθήσω τους σπουδαίους ανθρώπους που κάνουν μεγάλο έργο. Θεωρώ ότι σ’ αυτήν την εποχή, χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, και όχι απέναντι, όπως βλέπω να συμβαίνει… Αυτή η ελπίδα φωτός, το να υπάρχουν οι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω, για μένα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αισιοδοξίας, θετικότητας και φωτός μέσα σε ένα σκοτάδι, το οποίο δεν επιθυμώ να δεχτώ.»

2. «Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που μιμούμαι: Συνδέθηκα μαζί με τους με έναν μαγικό τρόπο, από το πουθενά.»

3. «Αυτό που με εμπνέει σε αυτές τις γυναίκες είναι η βαθιά ευαισθησία του να γίνουν αποδεκτές, την οποία μάλιστα δείχνουν μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο.»

4. «Δεν θεωρώ ποτέ ότι αυτό που κάνω είναι ένα κλασικό επάγγελμα. Στο κεφάλι μου δεν υπάρχει η αμοιβή ως προτεραιότητα, είναι πολύ μακρυά… Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.»

5. «Η ουσία δεν είναι στην ταμπέλα της εξωτερικής μας εμφάνισης, αλλά στον λόγο για τον οποίο κάνεις ό,τι κάνεις, ποια είναι η πρόθεσή σου και τι σε ενδιαφέρει – και μένα με ενδιαφέρει η καθαρή, φωτεινή, αληθινή σύνδεση με τους ανθρώπους.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments