Lifestyle

Όλια Αμπράμοβιτς: Η πανέμορφη Ρωσίδα είναι μοντέλο που διαθέτει… όλο το πακέτο!

Όλια Αμπράμοβιτς: Η πανέμορφη Ρωσίδα είναι μοντέλο που διαθέτει… όλο το πακέτο!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram oabramovich

Η Όλια Αμπράμοβιτς είναι μοντέλο που διαθέτει όλο το πακέτο

Η Όλια Αμπράμοβιτς είναι μοντέλο που διαθέτει όλο το πακέτο, αφού το αγγελικό της πρόσωπο και το αψεγάδιαστο κορμί της, έχει καταφέρει να την καταστήσει μοντέλο διεθνών προδιαγραφών!

Διαθέτει μία από τις πιο ισχυρές παρουσίες στα social media, αφού λατρεύει να αναρτά πικάντικες φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να κάνει τους εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους της να παραμιλούν!

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και πολύ γνωστές εταιρείες αλλά πολλοί είναι εκείνοι που κατακρίνουν την προκλητική της εμφάνιση στο Instagram!

Κατά καιρούς το μοντέλο έχει δηλώσει ότι «πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το σώμα μας» ενώ σε εκείνους που κάνουν αναφορές εναντίον της απαντά: «Αν πραγματικά πρέπει να αναφέρετε τις φωτογραφίες μου ως γυμνές ή ότι δημοσιεύω πορνογραφικό υλικό, παρακαλώ διαγράψτε με από τη λίστα των φίλων σας ή σταματήστε να με ακολουθείτε.»

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η πανέμορφη Όλια ποζάρει από τον φωτογραφικό φακό της νέας της κάμερας, όπως δηλώνει η ίδια, μόνο με τα εσώρουχα και «μοιράζει… εγκεφαλικά».

Στο χέρι της κρατά ένα ροζ τριαντάφυλλο ενώ το σαγηνευτικό της βλέμμα σαγηνεύει τους πάντες!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments