Lifestyle

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Lopez έλαμψαν στην spring ’23 συλλογή του Ralph Lauren

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Lopez  έλαμψαν στην spring ’23 συλλογή του Ralph Lauren

Πηγή Φωτογραφίας: Glow.gr

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου, παρουσιάζεται συλλογή στην Καλιφόρνια

Ο γεννημένος στο Bronx, Ralph Lauren, ένας καθαρόαιμος Νεοϋορκέζος, δεν είχε διοργανώσει ποτέ επίδειξη μόδας στη Δυτική Ακτή. Είναι η πρώτη φορά που επέλεξε την ηλιόλουστη Καλιφόρνια για να παρουσιάσει την καινούρια του συλλογή για την άνοιξη 2023. Μια επίδειξη με ύφος casual πολυτέλειας και έντονα «δυτικά» στοιχεία όπως καουμπόικα καπέλα και μπότες, όπου celebrities παρακολούθησαν ένα εκπληκτικό show μόδας στην Βιβλιοθήκη Huntington, στον Βοτανικό Κήπο του Σαν Μαρίνο της Καλιφόρνια, κοντά στο Los Angeles.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph Lauren (@ralphlauren)

Αντάξιο του fashion show για την 50ή επέτειο του οίκου στο Central Park της Νέας Υόρκης το 2018, η επίδειξη προσέλκυσε πολλούς αστέρες του κινηματογράφου – συμπεριλαμβανομένων των νεόνυμφων Jennifer Lopez και Ben Affleck – για να παρακολουθήσουν περισσότερα από 120 μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα. «Ανήκουμε στη showbusiness», είπε απλά ο 83χρονος σχεδιαστής σε συνέντευξη μετά το show που πραγματοποιήθηκε υπό το φως των κεριών, όπου οι καλεσμένοι δείπνησαν με burgers από το Polo Bar, ψητό μπραντζίνο και άλλες σπεσιαλιτέ από το εστιατόριό του στη Νέα Υόρκη.

Παρόλο που το L.A. δεν εκφράζει το στιλ του οίκου, ο διάσημος σχεδιαστής αποφάσισε ότι «Εντάξει, ας κάνουμε κάτι στο L.A., αλλά ας το κάνουμε υπέροχα!». Οι 200 προσκεκλημένοι ξεκίνησαν τη βραδιά με cocktail και ορεκτικά σε ένα αίθριο με θέα τους κήπους του Huntington, όπου κάποτε διέμενε ο μεγιστάνας της Χρυσής Εποχής, Henry Huntington. Στη δύση του ηλίου, οι καλεσμένοι κλήθηκαν στην πλακόστρωτη είσοδο του μουσείου, τον κυρίως χώρο του show, όπου τα μοντέλα περπάτησαν με θεματικές μουσικές επιλογές της California, όπως το “California Dreamin'”.

Η επίδειξη ξεκίνησε με πολλά καουμπόικα καπέλα, φθαρμένα τζιν και μπότες που σταδιακά μετατράπηκαν σε πιο λαμπερά βραδινά ρούχα όπως μακριές, φωτεινές φούστες και κομψά φορέματα για τις γυναίκες. Αμέσως μετά, εμφανίστηκαν δύο μικρά παιδιά, ντυμένοι όλοι στο απόλυτο Lauren ύφος με tweed μπουφάν, πουλόβερ και λευκό σορτς. Το show, το οποίο περιλάμβανε ρούχα από πολλές σειρές Ralph Lauren, συμπεριλαμβανομένων ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων, ολοκληρώθηκε με τα μοντέλα να συγκεντρώνονται για το φινάλε στο αίθριο, μαζί με τον ίδιο τον designer, ο οποίος όταν εμφανίστηκε καταχειροκροτήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments