Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μέσα Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Σάστρε, εκτός ο Ράφα Σοάρες

ΠΑΟΚ: Μέσα Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Σάστρε, εκτός ο Ράφα Σοάρες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (16/10) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (16/10) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επιστροφές για Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Σάστρε, εκτός έμεινε ξανά ο Ράφα Σοάρες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Δευτέρας (17/10) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε λίγες ώρες η ομάδα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άντρια Ζίβκοβιτς και τους τραυματίες Αντρέ Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας, Γιάννη Μιχαηλίδη, αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Κώστα Κουλιεράκη και μετά από καιρό τον Ζόαν Σάστρε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, παρά την απουσία του Βιεϊρίνια, δεν πήρε στη αποστολή τον Ράφα Σοάρες, καθώς και ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία «πρόβα» της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Μπράντον Τόμας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ της αποστολής το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης , Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ , Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments