Lifestyle

Τάιγκερ Γουντς: «Περπατούσε με 10 ιερόδουλες κάθε φορά σε άγριες καταστάσεις»

Τάιγκερ Γουντς: «Περπατούσε με 10 ιερόδουλες κάθε φορά σε άγριες καταστάσεις»

Πηγή Φωτογραφίας: CAROLINE BREHMAN - EPA

Ένας πρώην συνοδός ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο 45χρονος θρύλος του γκολφ έπαιζε ρόλους και τους συμπεριφερόταν σαν «μικρές μαριονέτες»

Ένας πρώην συνοδός ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο 45χρονος θρύλος του γκολφ έπαιζε ρόλους και τους συμπεριφερόταν σαν «μικρές μαριονέτες». Ο Γουντς φέρεται επίσης να «είπε στην ερωμένη του Ρέιτσελ Ουτσιτέλ ότι ήταν η μόνη που αγάπησε ποτέ» και αποκάλεσε τους λάτρεις τους «πρίζα».

Η πρώην οικοδέσποινα του νυχτερινού κέντρου ισχυρίστηκε ότι ο Γουντς ένιωθε «επαναφορτισμένος» αφού ήταν μαζί της επειδή μπορούσε να ξεφορτώσει τα προβλήματά του πάνω της – παρόλο που ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Έλιν Νόρντεγκρεν.

Σύμφωνα με τον Uchitel, 45 ετών, της έστειλε μήνυμα «Ήσουν ο μόνος που αγαπούσα ποτέ» στιγμές πριν ο Nordegren ξεγελάσει την πρώην ερωμένη του για να παραδεχτεί τη σχέση χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό του.

Ο Uchitel μίλησε για την προσπάθειά τους σε μια ταινία δύο μερών του HBO για τη ζωή του Woods που ονομάζεται “Tiger”, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή.

Είπε: «Θα το αναφερόταν ως «πρίζα». Μου έλεγε όταν με έβλεπε ότι ένιωθε ότι μπορούσε να συνδεθεί και να επαναφορτιστεί.

«Είχε πρόβλημα με τον ύπνο και θα έπρεπε να πάρει τον Ambien. Καθόμουν δίπλα του για ώρες ενώ κοιμόταν δίπλα μου και όταν σηκώθηκε επέτρεψε στον εαυτό του να γίνει μικρό παιδί.

“Ακούγεται κάπως περίεργο. Έτρωγε δημητριακά και έβλεπε τα κινούμενα σχέδια του και ήταν σαν σιντριβάνι, ήθελε να μιλήσει, να μιλήσει και να μιλήσει.”

Η ταινία του HBO ανέφερε ότι ο Γουντς χρησιμοποίησε πολλές ιερόδουλες κατά τη διάρκεια πάρτι ύψους 100.000 δολαρίων ή περισσότερο.

Ο Woods υποτίθεται ότι είδε τον πατέρα του, Earl Woods, να κάνει σεξ με ξανθιές σε ένα Winnebago RV παρκαρισμένο δίπλα σε γήπεδα γκολφ κατά τη διάρκεια των παιδικών του προπονήσεων, ισχυρίστηκε ο οικογενειακός φίλος Joe Grohman.

Η φήμη του φιλάθλου του γκολφ χτυπήθηκε το 2009 όταν αποκαλύφθηκε ότι η Uchitel ήταν η πρώτη από τις 12 ερωμένες.

Στην ταινία, είπε: “Έμεινα σιωπηλός για αυτήν την ιστορία, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω. Το όνομά μου δεν έχει χάσει καθόλου το στίγμα.”

Μιλώντας για τη συνάντησή τους στο Griffin, ένα αποκλειστικό νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη, θυμήθηκε: «Είπε κάτι σαν το πότε μπορώ να σε ξαναδώ. Ήταν εκφοβιστικό.

“Αυτός ήταν ο Τάιγκερ Γουντς. Ξέρω ότι ήταν παντρεμένος, ήξερα ότι είχε ευθύνες, αλλά είπε ότι θέλω να πετάξεις στο Ορλάντο και θα έρθω να σε δω εκεί.

«Αυτή ήταν η πρώτη νύχτα που έκανα σεξ μαζί του και θυμάμαι πώς θα ξαναγίνω με έναν απλό θνητό γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι τον έβαλαν σε ένα τέτοιο βάθρο και εδώ ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο Τίγρης μου. .”

Και συνέχισε: «Μου είπε πολλά για τα παιδικά του χρόνια, τον μπαμπά του και είχε βαρεθεί να προσπαθεί να κρύψει ποιος ήταν, αλλά φοβόταν τόσο πολύ την πραγματική Τίγρη που δεν ανταποκρίνεται στον Τίγρη που όλοι νομίζουν ότι είναι.

«Μια μέρα τον ρώτησα γιατί δεν έκανε check in στο σπίτι με την Elin [Nordegren]. Μου είπε ότι δεν κάνει ερωτήσεις όπως εσύ, δεν είναι σαν εσένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments