Αθλητισμός

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: Πήρε το διπλό και “προσπέρασε” τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: Πήρε το διπλό και “προσπέρασε” τους ερυθρόλευκους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος, μένοντας στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό

Με μεγάλο διπλό μέσα από το Καραϊσκάκη έφυγε ο ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική της Super League 1 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος, μένοντας στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου. Ο Χάμες Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 37ο λεπτό, με τον Νάρεϊ στο 56′ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα (84’ Χουάνγκ Ουί-Τζο), Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (65’ Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71’ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70’ λ.τρ. Σάστρε), Ντάντας (90’ λ.τρ. Ντάντας), Κούρτιτς, Αουγκούστο (85’ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Αποχώρησε ο Λουτσέσκου από τη συνέντευξη Τύπου

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου κράτησε μόλις λίγα λεπτά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από… διαμάχη με δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το σκληρό παιχνίδι των “ασπρόμαυρων” και στάθηκε στο πέναλτι που δε δόθηκε για την ομάδα του.

Τότε, ένας εκ των δημοσιογράφων ζήτησε σεβασμό από τα λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απάντησε με τη σειρά του: «Όταν θα σέβεστε, θα σεβόμαστε», προτού αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments