Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Εισαγγελική έρευνα και για τα αδέρφια της – Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις της

Βιασμός 12χρονης: Εισαγγελική έρευνα και για τα αδέρφια της – Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας έχουν πέσει θύματα βιασμού και μαστροπείας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί το εάν και τα αλλά παιδιά της οικογένειας της 12χρονης στον Κολωνό έχουν πέσει θύματα βιασμού ή μαστροπείας. Παράλληλα, δόθηκε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν ανάλογη έρευνα.

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις της 12χρονης

Τρίτη κατά σειρά κατάθεση έδωσε σήμερα η 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. To ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε και σε οίκο ανοχής. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι μετά από σεξουαλική επαφή με τον ίδιο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι πήγαινε στον συγκεκριμένο χώρο με τον βασικό κατηγορούμενο. Ο 53χρονος, όπως ανέφερε, της είχε πει την πρώτη φορά ότι θα πηγαίνει στο συγκεκριμένο χώρο και θα κάνει κάτι με άντρες. Σε άλλο σημείο το παιδί καταθέτει ότι έπαιρνε χρήματα της τάξης των 20 και 25 ευρώ για να στέλνει φωτογραφίες, χωρίς να φοράει ρούχα, στους παιδεραστές και τους επίδοξους βιαστές της.

Το κορίτσι είπε ακόμα, μεταξύ άλλων, ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία του γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό.

Ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της ενώ ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος. Σύμφωνα με την κατάθεση ο 53χρονος της είχε πει την πρώτη φορά να δει που βάζει την κάρτα η μητέρα της ενώ, όπως είπε, του την έδινε η ίδια καμιά φορά και της την επέστρεφε μετά από 1-2 ημέρες.

Στη φυλακή η μητέρα

Προφυλακιστέα στο μεταξύ, κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης μετά την απολογία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της. Μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν αντελήφθη τι συνέβαινε. Μόλις άκουσε την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, η μητέρα της 12χρονης ξέσπασε σε ουρλιαχτά, τα οποία ακούγονταν έξω από την αίθουσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments