Lifestyle

Μπρουκ Σιλντς- Λίαμ Νίσον: Ο ηθοποιός της είχε κάνει 2 φορές πρόταση γάμου και μετά την παράτησε

Μπρουκ Σιλντς- Λίαμ Νίσον: Ο ηθοποιός της είχε κάνει 2 φορές πρόταση γάμου και μετά την παράτησε

Πηγή Φωτογραφίας: Слободен печат- Closer

Ένα φλογερό ειδύλλιο είχαν οι δύο ηθοποιοί πριν τους γάμους τους.

Πολύ πριν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί προχωρήσουν στους γάμους τους, η Μπρουκ Σιλντς και ο Λίαμ Νίσον είχαν δεσμό. Και οι δύο βρισκόνουσαν στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, με τον Νίσον να έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστός, αφού είναι εξάλλου 13 χρόνια μεγαλύτερός της.

“Με μάγεψε με την ιρλανδική προφορά του, την ποίηση και τις άθλιες επιλογές του στο κρασί” έγραψε εκείνη στην αυτοβιογραφία της There was a little girl που κυκλοφόρησε το 2014. Πριν τη δική τους σχέση το όνομα του Λίαμ Νίσον είχε συνδεθεί με ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες του star system- την Έλεν Μίρεν, την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, την Τζούλια Ρόμπερτς αλλά και την τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόννορ.

Στους τρεις μήνες που ήταν μαζί, ο Λίαμ Νίσον της έκανε πρόταση γάμου, χωρίς ωστόσο να της προσφέρει δαχτυλίδι (να τα λέμε κι αυτά). Κάποια στιγμή και αφού είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, εκείνος της είπε ότι θα πρέπει να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες γιατί τον ειδοποίησαν πως το υπόγειο του σπιτιού του είχε πλημμυρίσει. Εκείνη τού ζήτησε να την πάρει τηλέφωνο όταν θα φτάσει, όπως έχει πει σε συνέντευξή της. “Θα φτάσω αργά” της απάντησε εκείνος και δεν την ξαναπήρε τηλέφωνο. Μια λέξη που εφευρέθηκε πολύ αργότερα: ghosting.

Ωστόσο μετά από καιρό το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μαζί για λίγο. Και; Ο Νίσον της έκανε και πάλι πρόταση γάμου.

Όμως η Μπρουκ αρνήθηκε λέγοντάς του “πως θα ερωτευτεί την επόμενη συμπρωταγωνίστριά του και θα θέλει να την παντρευτεί”. Οι ουρανοί θα πρέπει να ήταν ανοιχτοί, γιατί έτσι συνέβη ακριβώς.

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνίστησε έπειτα σε μια θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ δίπλα στην ηθοποιό Νατάσα Ρίτσαρντσον, κόρη της διάσημης ηθοποιού Βανέσα Ρέντγκρεϊβ. Όντως, παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο και απέκτησαν δύο παιδιά. Υπήρξαν ένα από τα πιο ευτυχισμένα κι αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ ως το τραγικό της δυστύχημα το 2009 στο σκι, που άφησε τον Νίσον μόνο και σε κατάθλιψη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κακό κλίμα ανάμεσα σε εκείνον και στην Μπρουκ Σιλντς.

Μάλιστα, κάποτε η σύζυγος του Λίαμ είχε δει παράσταση της Μπρουκ και είχε πάει στα καμαρίνια για να την συγχαρεί. Όταν είδε μετά η Μπρουκ τον Λίαμ του ζήτησε να της μεταφέρει τις ευχαριστίες της που την τίμησε με την παρουσία της στο θέατρο.

Στο μεταξύ η Μπρουκ είχε παντρευτεί αρχικά τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι με τον οποίο έμειναν για δύο χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο και μετά παντρεύτηκε τον σεναριογράφο και παραγωγό Κρις Χέντσι το 2001 με τον οποίο είναι ακόμα μαζί και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Μια άλλη άγνωστη ίσως πτυχή της ρομαντικής ζωής της Μπρουκ Σιλντς ήταν ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ. Πώς; Ναι, ο Μάικλ. Η νεαρή Μπρουκ πίστευε πως επρόκειτο για τον “αληθινό έρωτα”, αφού ήταν ο μόνος που δεν την πίεζε να προχωρήσουν γρήγορα τη σχέση τους.

Κι όταν κάποτε, σ’ ένα πάρτυ της ψιθύρισε να φύγουν πίστευε ότι εκείνη θα ήταν η βραδιά. Πολύ περισσότερο, όταν ο Μάικλ ζήτησε από τον οδηγό της λιμουζίνας του να σηκώσει το διαχωριστικό (το έχουμε δει στις ταινίες). Τότε η Μπρουκ πίστευε ότι αυτή θα ήταν η στιγμή, εκείνος όμως την πλησίασε και της είπε πως θα πρέπει να διακόψουν γιατί ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Δήλωση που την άφησε, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο της, εμβρόντητη να κλαίει. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν μία εποχή που δεν μπορούσε κανείς να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα, πόσο μάλλον όταν ήταν πόστερ πάνω από κάθε κοριτσίστικο κρεβάτι.

Όμως η ζωή συνεχίστηκε και η Μπρουκ Σιλντς βρήκε την πραγματική αγάπη και έκανε την οικογένεια που ήθελε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments