Lifestyle

Όχι με μία… αλλά 7 γυναίκες απάτησε ο Τόνι Πάρκερ την Εύα Λονγκόρια

Όχι με μία… αλλά 7 γυναίκες απάτησε ο Τόνι Πάρκερ την Εύα Λονγκόρια

Πηγή Φωτογραφίας: gazetta/Hola

Το τεύχος αυτής της εβδομάδας του National Enquirer έχει μια αποκλειστική είδηση ότι ο άνδρας της Λονγκόρια, Τόνι Πάρκερ, την απάτησε κατά τη διάρκεια του τρίχρονου γάμου τους με επτά γυναίκες.

Το τεύχος αυτής της εβδομάδας του National Enquirer έχει μια αποκλειστική είδηση ότι ο άνδρας της Λονγκόρια, Τόνι Πάρκερ, την απάτησε κατά τη διάρκεια του τρίχρονου γάμου τους με επτά γυναίκες. Ο 28χρονος Τόνι, ως μπασκεμπολίστας έκανε πολλά ταξίδια με την ομάδα του, περνώντας πολύ χρόνο μακριά από την 35χρονη γυναίκα του, Εύα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Φαίνεται λοιπόν ότι ήταν απασχολημένος όχι μόνο στέλνοντας μηνύματα σε γυναίκες συμπαικτών του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στις αρχές του γάμου τους, την απάτησε με μία γαλλίδα «μοντέλο»/ιερόδουλη ονόματι Αλεξάνδρα Παρεσάντ.

Το ζευγάρι υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου σε διαφορετικές Πολιτείες ο καθένας και το διαζύγιο μπορεί να καταλήξει άσχημο. Σύμφωνα το Enquirer, ο Τόνι είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις και με άλλες γυναίκες εκτός από την Παρεσάντ και την Έριν Μπέρι, σύζυγο ενός πρώην συμπαίκτη του, του Μπρεντ Μπέρι. Τα sms του προς την Έριν ήταν αρκετά για να αποδειχθεί η παράνομη σχέση, αφού η Εύα ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες και των δυο μέσα στα μηνύματα.

Κι όμως η Εύα είναι μια κούκλα αν κοιτάξει κάποιος τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι μια κούκλα..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments