Lifestyle

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η Μαρία αποκαλύπτει στη Σοφία τι έγινε στην Σπιναλόγκα

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η Μαρία αποκαλύπτει στη Σοφία τι έγινε στην Σπιναλόγκα

Πηγή Φωτογραφίας: ERTFLIX

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» δίνει απαντήσεις στην κόρη της δολοφονημένης Άννας.

Το επόμενο επεισόδιο στη σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» έρχεται για να καθηλώσει με τον δημιουργικό τρόπο παρουσίασής του, καθώς και με την εξέλιξη της ιστορίας των ηρώων. Μια τυχαία γνωριμία του Μανώλη δεν τον αφήνει αδιάφορο. Παράλληλα ο Ανδρέας τα βρίσκει σκούρα με τον καινούργιο κρατούμενο των φυλακών, και η Μαρία έχει να αντιμετωπίσει τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει.

Οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα στη φυλακή συνεχίζονται.

Όμως ένας καινούργιος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, κάνει τη ζωή του Ανδρέα δύσκολη. Η σύγκρουσή τους κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει. Η Μαρία, για πρώτη φορά, μιλάει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα. Στο μεταξύ, στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ. Και παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού που ζητάει τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

View this post on Instagram

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Παίζουν: Γιώργος Καραμίχος (Μανώλης), Μαρία Καβογιάννη (Αγάθη), Γιάννης Στάνκογλου (Αντρέας Βανδουλάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Μαρία Πετράκη), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Νίκος Κυρίτσης), Τάσος Νούσιας (Νίκος Παπαδημητρίου), Μαρία Πασσά (Σοφία), Γιώργος Συμεωνίδης (Χρόνης), Κώστας Ανταλόπουλος (Σταύρος), Έλενα Τοπαλίδου (Φανή), Αινείας Τσαμάτης (Μάκης), Ελεάννα Φινοκαλιώτη (Φωτεινή), Έκτορας Λιάτσος (Αντώνης), Μιχάλης Αεράκης (Αλέξανδρος Βανδουλάκης), Ευγενία Δημητροπούλου (Άννα Πετράκη), Δημήτρης Αλεξανδρής (Ντρετάκης, διευθυντής φυλακών), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (Όλγα Βανδουλάκη), Βαγγέλης Λιοδάκης (Σαριδάκης, δεσμοφύλακας), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Βαγγέλης, δεσμοφύλακας), Αντώνης Τσιοτσιόπουλος (Μάρκος), Αδελαΐδα Κατσιδέ (Κατερίνα), Ντένια Ψυλλιά (Ρηνιώ), Νόνη Ιωαννίδου (Γιώτα), Άννα Μαρία Μαρινάκη (Χριστίνα), Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης (Αναστάσης), Χρήστος Κραγιόπουλος (Φίλιππος)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments