Lifestyle

Μπενζεμά: Πήγε να παραλάβει το βραβείο μαζί με τη νέα του σύντροφο και την πρώην γυναίκα του

Μπενζεμά: Πήγε να παραλάβει το βραβείο μαζί με τη νέα του σύντροφο και την πρώην γυναίκα του

Πηγή Φωτογραφίας: Libertad Digital

Μπενζεμά: Δείτε φωτογραφίες από το event της Χρυσής μπάλας 2022

Ο Καρίμ Μπενζεμά επιβεβαίωσε αυτό που ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό κερδίζοντας την πρώτη του Χρυσή Μπάλα. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το βραβείο του καλύτερο παίκτη στον κόσμο της περασμένης σεζόν, σε ένα γκαλά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Théâtre du Châtelet» στην πόλη του Παρισιού.

View this post on Instagram

A post shared by Jordan Ozuna (@itsjiordynn)

Εκεί ο Γάλλος επιθετικός μοιράστηκε την χαρά του με τη νυν και με την πρώην, αφού στην αίθουσα βρέθηκε τόσο η νέα του κοπέλα Τζόρνταν Οζούνα, όσο και η πρώην σύζυγός και μητέρα του γιου του Ιμπραήμ, Κόρα Γκοτιέ.Ωστόσο τόσο η Τζόρνταν Οζούνα, όσο και η Κόρα Γκοτιέ δεν φωτογραφήθηκαν δίπλα στο νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος επέλεξε να παραλάβει το βραβείο παρέα με τον γιο του, με τον οποίο φωτογραφήθηκε και στο κόκκινο χαλί.

View this post on Instagram

A post shared by Jordan Ozuna (@itsjiordynn)

Η Τζόρνταν Οζούνα, η οποία έφτασε μόνη της στο γκαλά κάθισε δυο σειρές πίσω από τον Μπενζεμά.

Η Κόρα Γκοτιέ καθόταν δίπλα στο γιό τους.

Η Τζόρνταν Οζούνα γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών και στο παρελθόν λέγεται πως είχε σχέσεις με τον Παφ Ντάντι και τον Τζάστιν Μπίμπερ.Εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα πρακτορεία, όπως Tricia Brink Management, The Salt Agency, Caroline Gleason Management και State Management. Αν και δηλώνει και influencer έχει μόλις 364.000 followers, με τους οποίους μοιράζεται κυρίως επαγγελματικές φωτογραφίες και λέμε μόνο γιατί ο Καρίμ Μπενζεμά… παίζει μπάλα με σχεδόν 59 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Οι φήμες για σχέση της με το Νο 9 της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν αυτό το καλοκαίρι, όταν… συνελήφθησαν μαζί σε ένα γιοτ. Αν και ζουν τον έρωτά τους από απόσταση (αυτή μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες) βλέπονται πολύ συχνά.Η Τζόρνταν Οζούνα δεν κρύβει τον έρωτα της με τον Καρίμ Μπενζεμά και την περασμένη Κυριακή δημοσίευσε ένα story στο Instagram από το Σαντιάγο Μπερναμπέου να παρακολουθεί τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μπαρτσελόνα. Ένα ματς που ολοκληρώθηκε με νίκη 3-1 της Ρεάλ και στον οποίο η Τζόρνταν πανηγύρισε ένα γκολ του αγαπημένου της, αυτό με το οποίο άνοιξε και το σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments