Trash

Χωρίς σορτσάκι η Σάσα Μπάστα: Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια – Ξέχασε να φορέσει εσώρουχα

Χωρίς σορτσάκι η Σάσα Μπάστα: Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια – Ξέχασε να φορέσει εσώρουχα

Πηγή Φωτογραφίας: onpatra

Η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια σε μία άκρως εντυπωσιακή και αποκαλυπτική εμφάνιση...

Ας κάνουμε ένα μίνι μάθημα. Εσώρουχο λέγεται το υφασμάτινο αντικείμενο που φτιάχτηκε για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία ενός ανθρώπου. Ρούχο είναι αυτό που βάζουμε πάνω από το εσώρουχο για να έχουμε διπλό στρώμα κάλυψης.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Τώρα πως η Σάσα Μπάστα τα έχει κάνει ανάποδα δεν ξέρουμε. Γιατί μια φορά το σορτσάκι της δεν προορίζεται για να καλύψει κάτι, αφού είναι πιο κοντό κι από ζώνη.

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε πριν μερικά χρόνια μαζί με τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφο της σε νυχτερινό κέντρο και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της με το ντύσιμο της.

Με ένα κοντό, τζιν σορτσάκι, άσπρο φανελάκι και ένα δερμάτινο τζάκετ η Σάσα μας έδειξε πολλά, μιας και το σορτσάκι ήταν τόσο κοντό που τα οπίσθια της έβγαιναν και φαινόντουσαν ολοκάθαρα.

Όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας επικίνδυνης για την υγεία σας, καλό είναι να έχετε υπογλώσσια δίπλα σας όταν θα δείτε το βίντεο κόλαση που έδωσε η Σάσα Μπάστα στην δημοσιότητα.

Η ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια έχει κέφια και κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο με τα σωματικά της προσόντα τα οποία αυτή την φορά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποφασίζουν να βγάλουν μάτια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments