Αθλητισμός

Η αποστολή του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό

Η αποστολή του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19.30) για την 9η αγωνιστική της Superleague και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε κανονικά στην αποστολή για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον Κώστα Φορτούνη, ενώ εκτός έμεινε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, αλλά και οι τραυματίες Μαρσέλο, Σίμε Βρσάλικο, αλλά και Παπέ Αμπού Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή στο Αγρίνιο δεν θα ακολουθήσει ούτε ο Ουσεϊνού Μπα λόγω αδιαθεσίας (γριπώδης συνδρομή), ενώ εκτός είναι και οι… γνωστοί Λάιντνερ, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments