Lifestyle

Χάρης Ρώμας: «Εγραψαν πως δεν έπρεπε να αγκαλιάσω ένα παιδάκι – Θα το πάω μέχρι τέλους»

Χάρης Ρώμας: «Εγραψαν πως δεν έπρεπε να αγκαλιάσω ένα παιδάκι – Θα το πάω μέχρι τέλους»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Όλα όσα αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Ο Χάρης Ρώμας είπε πως πολλοί έσπευσαν να τον συνδέσουν με την υπόθεση καθώς ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί κάποιες φορές στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο. Ο καταξιωμένος ηθοποιός υποστήριξε πως λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική – καθώς κατεβαίνει υποψήφιος για τον Δήμο Χαλανδρίου – υπήρξε συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία του άσκησε κριτική.

Μια κριτική για την εκδήλωση που κατέληγε όμως, σε μια φωτογραφία στην οποία ο ηθοποιός παίρνει αγκαλιά και φιλάει το παιδί μιας φίλης του.

«Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω»

«Έκανα μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την υποψηφιότητά μου και ένα συγκεκριμένο site μου έκανε κριτική. Στο τέλος του κειμένου είχαν βάλει μια φωτογραφία που φιλάω και αγκαλιάζω το παιδάκι μιας φίλης που μάλιστα το κρατάει από το χέρι η μαμά του. Έγραφαν από κάτω “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”».

Η Κατερίνα Καινούριου φαινόταν σοκαρισμένη με αυτό που μόλις άκουσε και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ο Χάρης Ρώμας συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτή την κοπέλα, τη φερόμενη σαν δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω. Αυτή η κυρία που αποκαλείται δημοσιογράφος δεν θα έπρεπε να λέγεται έτσι. Αυτή η λασπολογία κρύβει πίσω της πολιτικά οφέλη.» Ο αγαπημένος ηθοποιός πρόσθεσε πως θέλει να κάνει έναν αγώνα εναντίον του κανιβανισμού μαζί όμως με τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

«Εγώ Κατερίνα μου είμαι άμεμπτος. Ας βρεθεί ένας από αυτές τις φυλλάδες που τα λένε αυτά να δείξει μια απόδειξη για το οτιδήποτε. Δεν υπάρχει. όλη αυτή η λάσπη γίνεται για πολιτικούς λόγους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments