Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Αυτές τις 3 τροφές δεν αγγίζει και παραμένει κορμάρα στα 68 της

Άντζελα Δημητρίου: Αυτές τις 3 τροφές δεν αγγίζει και παραμένει κορμάρα στα 68 της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Άντζελα Δημητρίου: Πρόκειται για μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως.

Η Άντζελα Δημητρίου ή αλλιώς «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού έχει στο ενεργητικό της πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στη λαϊκή μουσική.

Πρόκειται για μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Η Άντζελα Δημητρίου είναι από τις γυναίκες που πάλεψε πολύ στη ζωή της για να πετύχει όσα ήθελε και παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε από την ίδια τη μοίρα, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και φρόντισε κάθε φορά που έπεφτε, να ξανασηκώνεται και να κάνει μία νέα αρχή.

Γι’ αυτό και κατάφερε να είναι διαχρονική η παρουσία της στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και να χαίρει πλέον της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των συναδέλφων της.

Η ίδια όμως πέρα και αγαπητή καλλιτέχνιδα είναι και μια πολύ γοητευτική γυναίκα που προσέχει πάντα την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Άντζελα Δημητρίου προσέχει την διατροφή της και έχει βάλει στην καθημερινότητά της και την γυμναστική για να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Σε συνεντεύξεις της μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου έχει αποκαλύψει ότι κάνει ειδική διατροφή για να μπορεί να παραμένει σταθερή στα κιλά της, όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως έχει κόψει το αλάτι, το αλεύρι και την ζάχαρη και με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να διατηρείται στα κιλά της.

«Από την ειδική διατροφή μου είναι κομμένο το αλάτι, το αλεύρι και η ζάχαρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, έχει δημοσιεύσει πολλές φορές να μαγειρεύει τα γεύματα που καταναλώνει μέσα στην ημέρα της, αλλά και να ποζάρει με μαγιό εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments