Ελλάδα

12χρονη Κολωνός: Καταθέτει αύριο – Έρχονται νέες συλλήψεις

12χρονη Κολωνός: Καταθέτει αύριο – Έρχονται νέες συλλήψεις
Αύριο Τετάρτη (26/10) αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη

Αύριο Τετάρτη (26/10) αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και μαστροπείας στον Κολωνό.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα εντάλματα αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έχει «δέσει» για την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εκδοθούν 10 εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι 65 ετών με εγγόνια.

Επιπλέον, από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν, ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

Οι Αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίηση του, όμως αναμένεται να δείξουν στο θύμα της αστυνομικές ταυτότητες των δραστών προκειμένου να προσπαθήσει να τους αναγνωρίσει. Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής, που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε, ενώ σύμφωνα με το MEGA, θα γίνει μια προσπάθεια να πάει η μικρή στον οίκο.

Παράλληλα, ο «μαστροπός-ατζέντης», συνεργός του Ηλία Μίχου με την ονομασία «Μιχάλης» αρχίζει να αποκτά πρόσωπο και ταυτότητα, με τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας να αναμένουν από την Ανακρίτρια το ένταλμα για τη σύλληψη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments