Πολιτική

Ανδρέας Πάτσης: Οι “εξηγήσεις” του μετά τη διαγραφή – «Δεν ήξερα για το ασυμβίβαστο»

Ανδρέας Πάτσης: Οι “εξηγήσεις” του μετά τη διαγραφή – «Δεν ήξερα για το ασυμβίβαστο»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του έδωσε τη δική του διάσταση

Ολόσωστη χαρακτήρισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, μετά τις καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά κόκκινων δανείων και υπέρογκες αμοιβές από τα ΕΛΤΑ,.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Πάτσης, έδωσε τη δική του διάσταση για το τι συνέβη με την εταιρεία που είχε συστήσει, αρνούμενος ότι επρόκειτο για «κόκκινα» δάνεια.

«Το οξύμωρο είναι ότι ενώ ως βουλευτής παρείχα τεράστιο έργο στον νομό Γρεβενών, έγινα πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω της αποπομπής μου. Σημεία των καιρών. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Στην πολιτική πρώτα καταδικάζεσαι και μετά δίνεις εξηγήσεις. Αντίθετα από τη δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ανδρέας Πάτσης έκανε λόγο για ολόσωστη απόφαση του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι προχώρησε στη διαγραφή του για να μην στρέψει την ατζέντα στο «νοσηρό κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Πολάκης».

Μιλώντας για την επίμαχη εταιρεία ανέφερε πως έχει άδεια στην Ελλάδα και εξήγησε πως «Όλα αυτά από όταν εκλέχθηκα βουλευτής βγήκαν στη δημοσιότητα. Από το πρώτο μου πόθεν έσχες έγινε καταγγελία, ψάχτηκε, βγήκε πόρισμα. Όλα αυτά ήταν δηλωμένα, και δεν μπορούμε να λέμε εν έτει 2022 ότι ήταν κρυφά».

Δείτε τη συνέντευξή του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments